0 oy
110 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (90 puan)
kapalı
Kızlar selam. Hamileliğimde sadece çok uyudum ilk üç ay. Mide bulantısı, kusma, tiksinme vs. hiç yaşamadım ama 32den sonra sanki başa döndüm. Başımı kaldıramıyorum. Hep yatmak istiyorum hep. Uzun süre de yatamıyorum malum artık. Sırtım ağrıyor, acıyor ve kalkıyorum.Yattığım gibi  de uyuyorum. Uyu uyan, uyu uyan derken iyice sersem oluyorum. Artık gözlerimin içi yanıyor. Siz nasılsınız bu zamanlarda? Neler yapıyorsunuz ?
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

+1 oy
(253 puan)
Bende 30 haftaligim geceleri uyu uyan uyu uyan 2 saate bir saat başı uykumu alamıyorum artık gündüzleri halim hiç kalmiyo ilk 3 ay böle değildim hiç . Şimdi koltuğa uzansam uykuya dalıyorum çok halsizlik var 
(90 puan)
Allah sağlıcakla ve kolaylık yavruları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
-Reklam-
+1 oy
(420 puan)
Ben 33 haftalık değilim 25 haftalığım ama bende şimdiden başladım bacak krampları uyku uyumama bel ağrısı Allah yardımcımız olsun inşallah:(
(90 puan)
Allah sağlıcakla ve kolaylıkla yavruları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
(253 puan)
Aminn canım inşallah
0 oy
(251 puan)
Aynı şekilde bende yaşıyorum bi kaç gündür 12 saat falan uyuyorum böyle arada wc kalkıp geri devam ediyorum ilk 3 ayda böyleydim bu ara yine öyleyim sanırım bebek gelişme atağında vücut dinlenmek istiyor. 5 yaşında oğlum var uyku saatini bekleyemiyorum eşim yatırıyor onu ben gidip uyuyorum uykusuz kalmışım gibi gün içinde de uykum çok geliyor ama uyuyamıyorum malesef oğlum olunca akşam 10 u zor görüyorum sabah 9-10 da kalkıyorum:)
(90 puan)
Allah sağlıcakla ve kolaylıkla yavruları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
(251 puan)
Amin inşallah canım benim cümlemize inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

652,264 soru

3,432,301 cevap

4,265,181 yorum

184,354 üye

...