–1 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
kapalı
Bebeginizin hareketlerini ne zaman hiss etmeye başladınız? Bebeginizin cinsiyeti neydi ve en çok rahmin hangi tarafinda hareket ederdi?
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(56 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben 18. Haftada hissettim genelde sol tarafta ağrı oluyordu şimdi 35. Hafta kızım olucak inşallah herkes geç hissedilince kız erken olursa erkek diyordu bence ilgisi yok bunu diyen kişi ben 5. Haftada hissettim oğlum oldu dedi buna inanmam mümkün değil insanlar 5. Haftada hamile olduğunu anlamıyo ki 5. Haftada ne eli ne bacağı oluşmamış mini minnacık nokta kadar bir şey hissedilmesi imkansız bu yüzden söyleyen kişiye inanmamıştım he he diyip geçmiştim :D
(82 puan)
Kese şeklinizi merak ettim cnm
(56 puan)
Kese şeklini hiç bilmiyorum ki onunla ilgili bir şey demediler hiç ama farklı olsa söylerdi heralde
(82 puan)
Benimki çok tuhaf ya banami öyle geliyor ikinci gebelik ama işte
-Reklam-
+1 oy
(4,598 puan)
Bebeğin hareketleri cinsiyet belirleyici değildir. Cinsiyeti ultrason dışında hiçbir şekilde anlayamazsınız. 
+1 oy
(1,939 puan)
Cinsiyet postları burada yasak olduğu için postunuz kapatılıyor ama siz ısrarla yeniden açıyorsunuz. MANTIKLI düşünün sizce bunun cinsiyetle bir alakası olabilir mi? 
+1 oy
(3,684 puan)
Gün geçmiyor ki şu cinsiyet ile daha alakasız ne bağdaştırılabilir diyorum hoop biri post açıyor :) cinsiyetin ne keseyle, yerleşim yeriyle, yediğin içtiğinle, hareketle alakası var artık anlayın şunu hurafelere inanmayın. Hepimiz heyecanlı olduk herkesin gönlünde mutlaka yatan bişey var anlıyorum ama nasip, önce sağlıklı olsun dileğiniz 
0 oy
(53 puan)
Gebelik dışı bölümünden sor canım
0 oy
(96 puan)
Ben 21 haftalıkken hissetmeye başladım canım erkek benimkide hep sağ tarafta hissediyordum 
(82 puan)
Gebelik keseniz nasıldı cnm

İlgili bir soru bulunamadı

649,958 soru

3,423,153 cevap

4,255,027 yorum

183,693 üye

...