0 oy
324 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (130 puan)
Çamaşır suyunu koklamak ,kısa süreli de olsa, zararlı mıdır hamişlikte? Evi sanki b götürüyor gibi hissediyorum çamaşır suyu kullanmayınca.
Gebelik haftası 37

12 Cevap

+1 oy
(4,541 puan)
Kokusuz çamaşır suyu kullanmayı deneyebilirsiniz. Ben kokusuz ürünle, cildime temas ettirmeden yapıyordum temizliğimi. Sizin ve bebeğinizin sağlığı yerinde olsun da varsın evinizi b.. götürsün :) Gelip geçici bir durum, sıkıntı yapmayın bence. 
(130 puan)
Çok teşekkür ederim. Hangi markanın kokusuz çamaşır suyu var hemen alayım. Valla 36+5 te herşey gözüme takıldı. Allahım sağlıkla kolaylıkla kavuşalım yavrumuza inşallah. Haftaya doğum var, hem doğurmak hem doğurmamak istiyorum. Kafamın içini anlatabiliyor muyum?
(128 puan)
Ben sizi çok iyi anlıyorum duygu karmaşası yaşıyorsunuz çok normal bende hep hamile kaldığımda yaşardım hatta doğuma acil alıyoruz dediler o anda bile korkuyordum doğum yaptıktan sonra ne hissedecegim acaba annelik duygusunu hissedecekmiyim diye o korkuyla asansörde acil gidiyordum sonrasını hatırlamıyorum çünkü bebeğimi kaybettim dekolman olmuş yüzde 20 kalp atışıyla çıkardılar ama yaşamadı göremedim de çok garipti herşey doğum yaptım ama bebeğim yok neye ugradigimi şaşırdım bir kaç gün içinde görmediğim o bebeğimi o kadar özledim o kadar sevdim ki görmeden bile annelik duygusu her insana yükleniyor o yüzden hormon kaynaklı olduğunu düşünün doğumda kucağınıza aldığınız da o kadar güzel bişey yaşayacaksıniz ki birdaha isteyeceksiniz o anı yaşamak
(4,541 puan)
Bingo oksijen var canım. Ben bu duyguyu bir hamile olduğumu öğrendiğimde, bir de doğuma yakın hissetmiştim. Sorumluluk duygusu, yetebilecek miyim endişesi, maddi manevi her türlü kaygı bu haftalarda tavan yapıyor. Sesiyle tanışıp, yüzünü gördüğün zaman ve bir de dokunduğun anda inanılmaz bir sakinlik geliyor pamuk gibi oluyorsun. Allah meleğini sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
-Reklam-
+1 oy
(1,203 puan)
Ağzını,Burnunu maske veya yazma ile kapat,Çamaşır suyunu da su ile karıştır saf Çamaşır suyu kullanma,Bide temizlik sonrası ayran içersen bir bardak hiçbir şey olmaz evi de havalandır temizlik sonrası ben öyle yapıyorum yoksa Çamaşır suyu çok tehlikeli ablam erken haftalarda düşük yapmıştı,sebebinin Çamaşır suyu olduğunu söylemişti doktor fazla solumus bebek zehirlenmiş.
(130 puan)
Ay inanmıyorum bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ederim
(130 puan)
Ay inanmıyorum bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum uyardığın için çok teşekkür ederim
+1 oy
(1,920 puan)
Yeme içme durumunda sizi öldüreceği veya zehirleyeceği kesin şeyler, kullanırken de elbette zarar verir. Bunlardan bir tanesi de kimyasal ürün olan çamaşır suyudur. Çok fazla haşır neşir olmamanızı, çamaşır suyu zehirlenmesi (solumayla) yaşayan biri olarak tavsiye ederim. 
0 oy
(11,208 puan)
çamaşır suyu kullanabilirsin ama çamaşır suyu kullanmayı biz bilmiyoruz. çamaşır suyunun kokusunu alıyorsan eğer fazla koymuşsundur zaten. suyla karıştırıp kullanmak lazım. biz de bir şişeyi tuvalete döküyoruz sadece :)
0 oy
(379 puan)
Evinde varsa maske ve eldiven kullan. Masken yoksa bir tülbenti bağla ağzına çok fazla solumamaya çalış. Ben öyle yapıyorum. Maske takmayı unutursam hemen tişörtün yakası ile kapatıyorum ağzımı tek elle iş yapmak zorunda kalıyorum sonra :D
0 oy
(2,359 puan)
Solumak sıkıntılı diye biliyorum canım sadece çamaşır suyu da değil porçöz gibi ürünleri de solumamak gerekiyor. Kullanırken ağzını burnunu kapatmani tavsiye ederim :)
0 oy
(552 puan)
Seni çok iyi anlıyorum özellikle banyo tuvalete değmezse içim rahat etmez ama astım hastasıyım ona rağmen kullandım sadece dozunu düşürdüm yani çok dökünce de aynı temizliyor az dökünce de. Bunun farkına vardım. Bide klorsuz domestos aldım bioactive memnun kaldım. Sadece renk açmıyor lavaboya filan dökünce. Ama temizlediğinden eminim. Kendini bebeğini riske atma derim. Yapabiliyorsa da biraz eşin yapsın :)
0 oy
(164 puan)
Ben hiç kullanmadım çünkü hamile olmayana zararlı zaten hele ki karnında bir emanet taşıyorsun daha çok zararlı olur kokusunu almadan cildine temas ettirmeden bol bol temiz hava alırsan birşey olmaz Allah'ın izniyle, ama kullsnmsmak dsha doğru zaten doğuma az kalmış doğumdan sonra temizliği yaparsınız ben öyle düşünüyorum çok aşırı yerleri eşiniz yardımcı olsun size 
0 oy
(61 puan)
Az miktarda atıyorum çok dökmek gerekorsede döküp koklamiyorum porcoz gibi bı asit çıkmıyor sonuçta hiç aklimada kullanmamak gelmedi valla 
0 oy
(559 puan)
Tavsiye etmiyorum ilk zamanlarimda zehirledim için artık kullanmıyorum rabbim bebeğimi korudu bnc sende kulanma ama ben biraz bokunu çıkarmıştım,
0 oy
(162 puan)
Bingo oksijen vardı sanki ismini tam hatırlamıyorum ama kokusuz çamaşır suyu ben onu kullandım 
–1 oy
(38 puan)
Tabi ki de işini yapacaksın ben 36 haftalığım hala temizlik yapıyorum. Çok kullanmamaya dikkat et başka da bişey olmaz :)) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
10 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
3 cevap 234 göst.

648,302 soru

3,417,176 cevap

4,247,909 yorum

183,261 üye

...