0 oy
69 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)
Hayırlı geceler arkadaşlar gebelik kolestazı nedir yaşayan tecrübe edinen yardımcı olabilir mi 
Gebelik haftası 24

1 cevap

0 oy
(44 puan)

Ben bizzat geçirdim. Kolestaz sebebiyle 38+5 sezeryan doğuma aldılar direkt. 

Aşırı kaşıntım vardı kan vermistim sonuç çıktı doktorum perinatolojiye yonlendirdi o da direk yatış verdi. Ertesi gün doğuma aldılar direk zaten. 

Siz neyi merak ettiniz bununla ilgili ona göre anlataym 
(72 puan)
Belirtileri nedir canım sadece kaşıntı mı
(44 puan)
Evet kaşıntı ama öyle böyle bı kaşıntı değil , benim her yerim yara içinde kalmıştı artık uyku uyuyamiyodm. Özellikle avuç içi ve ayak altlari çok kaşınır bide. Bende sadece ayak alti vardı.
Benim tek sikayetim kaşıntıydi yani.
Sebebi de paketli gıda ama bisküvi tarzı gibi yani abur cubur bide inek sütü ben aşırı iciyodum o da yapiyomus. Vucudumun heerrryeri kasiniyordu. U..yuz hastalığı gibi sanki çok değişikti yani o kaşıntı için için sizlata sizlata kasiniyordu. Belirtin varsa doktora şöyle hemen kan ver bencee.
(72 puan)
Bende mide şişliği var canım sdce kaşıntı çok şükür yok. Midem taş gibi oluyor gün içinde özellikle akşamları dedim bununla bi ilgisi olabilir mi ama çok şükür kaşıntı yok. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmek nasip etsin
(44 puan)
Sende saglikla kucagina al inşallahh:) kaşıntı yoksa kolestaz değildir bence en belirgin ve yaygın belirtisi o çünkü. Allah korusun olmasın da hiç bişey inşallah iyi geceler :))
(72 puan)
Çok teşekkürler canım amin inşallah genel cerrahtan randevu aldım salı günü gıdıcem çünkü şişlik beni çok rahatsız etmeye başladı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
27 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rozzz (85 puan) sordu
0 oy
3 cevap 188 göst.

648,216 soru

3,416,686 cevap

4,247,271 yorum

183,224 üye

...