0 oy
255 göst.
Doğum kategorisinde (25 puan)
Merhaba, şuanda benim doğumum olacağı aydan bir önceki ay kızım 2 yaşına girmiş olacak sezeryanla olmuştum ikincisi normal doğum olur mu acaba olan var mı? 

12 Cevap

+1 oy
(23 puan)
Evet oluyor yapıyorlar zeynep kamil en az 2 sene geçmesini istiyor 16 ay geçtikten sonra Bil3 doğuran duydum buradan, ben de sezeryanım 2.gebeliğim normal olması için Bi doktora başladım Allah izin verirse yapacağım inş
(25 puan)
Hangi şehir hangi hastane de acaba
(23 puan)
İstanbul Emsey Hastanesi dr.Şule bakan bilgin
-Reklam-
0 oy
(2,534 puan)
Aradan en az 5 yıl geçmesini bekleniyor ama yine doktorunla görüş dikislerine bakar çatı muayenesi felan yapar musaitsen normal yaptırabilir olanlar var yani ama doktorun bilir bunu biz değil :)
0 oy
(99 puan)
Bende sordum doktoruma onu ben doğum yapınca oğlum 2yasinda olacak  doktorum çok riskli. Olmaz. Dedi ıkınma esnansinda iç dikişler patlama şansı cok yüksekmiş mecburi sezeryan olacak dedi 
0 oy
(613 puan)
Benim 6 yıl geçmesine rağmen Dr yapmadı sezeryan oldum yibe
0 oy
(185 puan)
Benim aralarında 14 yıl  var ama yine tedirginim normal yapmam diye 
0 oy
(604 puan)
Canım hiç bir şey imkansız değil olan var . Ama burası Türkiye yapmayan Dr sayısı daha çok 
0 oy
(604 puan)
Dr Yusuf Olgaç ı takip et hatta şimdi yeni bir paylaşım yaptı 2 sezeryan sonrası Ssvd 
(25 puan)
Hangi şehir hangi hastane acaba
(604 puan)
İstanbul
0 oy
(67 puan)
5.5sene oldu sezeryan olalı, daha 32.haftada iç dikişlerim incelmiş, kalan günlerimi yatarak tamamlamaya çalışıyorum. sanırım kişinin durumu önemli, detaylı bir muayeneden geçmeden aman diyim normal yaptırırım diyene hemen güvenmeyin. 
0 oy
(241 puan)
2 sene sonra malesef olmayabilir baya bı zmn geçmesi gerek diye duymuştum benim ilk kizimla ikincinin arasında 6 sene var devlette doktor yaptırmam dedi ozmn da özele gidicek durumum yoktu doktorunu da bulmak cok önemli 
0 oy
(342 puan)
Bende 21. Ay önce sezeryan oldum şimdi 15 . Haftalık hamileyim. Bende ssvd yapacagım inşallah. Onun kendi bedenimi hazırlıyorum..

2 tane sezeryandan sonra normal doğum yapanlar var.Ssvd Sadece türkiye kısıtlı doktorlarımız kasap gibi aldıgı ücrete bakıyor malesef onlarda haklı bir yandan şiddete maruz kalıyorlar başarısız olduklarında ün kaybediyorlar oyüzden  hiç risk almayıp kesip biçiyorlar.

 Bizlerde Doktor'un agzından çıkacak 2 kelimeye kanıyoruz . Tehlikedeyim bebeğim tehlikede  aman hemen sezeryan olayım kurtulayım derdine düşüyoruz.

 Birincide hataya düştüm . Dersimi aldım inşallah aynı hata'ya  düşmem . Bilinçli olmak lazım 
0 oy
(62 puan)
Benimde oğlum 33 aylık 28haftalık hamileyim devlette bi doktor normal yapabilieceğimi söyledi çok umutluyum inşaşlah herşey yolunda gider ve yaparım. 
0 oy
(16 puan)
Merhaba benim ilk doğumum mecburi sezaryen olmuştu. 

Doktora ikinci doğumum normal olur mu diye sordugumda bebeğin gelişi çatı muayenesi gibi şeyler uygunda yapılabilir demişti. Ancak ilk doğumumda normal doğum yapamadigim icin genellikle aynı şeyi tekrsr yaşama ihtimali olabiliyormuş bende açılma olmamisti suni sanciya ragmen 15 saat sonra sezaryen oldum neyse. açılma olmamışsa yine olmayabilirmiş. O yüzden yüksek ihtimal ben yine sezaryen olurmuşum.

Burada tabii muayenelerden gecmek gerekiyormuş. Normal doğum mümkün olabiliyor dikiş konusunda bir sey demedi. Ilk dogumumun ustunden 3 bucuk yıl gecti.

İlgili bir soru bulunamadı

651,023 soru

3,427,253 cevap

4,259,792 yorum

184,001 üye

...