0 oy
51 göst.
Doğum kategorisinde (18 puan)
Merhaba ben izmir de oturuyorum ve Çiğli bana cok yakın ama daha once hiç Çiğli Eğitim araştırma ya gitmedim tereddütlerim var. Bana görüşlerinizle yardımcı olur musunuz? Çiğli devlet hastanesi nde doğum yapan var mı? Doktorlar, ebeler ve hemşireler in ilgisi nasıl? Hastane temiz mi?
Gebelik haftası 33+0

2 Cevap

0 oy
(1,200 puan)
Hiç gitmedim canım bende Menderes oturuyorum burdan 9 Eylül üniversitesi Hastanesine gidiyorum 
(18 puan)
Ben seyrekte oturuyorum 9 Eylül Üniversitesi uzak mı kalıyor oraya? İzmir in yabancısıyım hiçbir yeri doğru düzgün bilmiyorum ne yazık ki.
(1,200 puan)
Ben çok beğendim hastane de 3 gün yatışta yaptım kanama için baya ilgililer 4 Nisan doğum yapacağım tek kişilik özel odaları var sıraya giriyosun 850 TL gibi günlük ücret iki kişilik odalar var yine 560 civarı biseydi konumunu aç dokuz Eylül üniversitesi Hastanesi yaz gideceğin yere orda dakika dakika verir yakınsa gidebilrsin
(18 puan)
Çok teşekkür ederim en azından bu hastane içinde bir fikrim oldu sayenizde :) Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.  Stressiz sıkıntısız kolay bir doğumunuz olsun.
-Reklam-
0 oy
(401 puan)
Ben ilk kizimi orda doğum yaptım muayeneye de oraya gittim ırmak hanım var yeter hanım var ikisi mukkemel doktor acilden gitseniz de dahil çok ilgililer Allah nasip ederse 39+2 haftalığım bu kızımı da orda dogurucam ben çok memnunum 
(18 puan)
Çok teşekkür ederim İzmir in yabancısıyım nerde nasıl doktorlar var bilmiyorum.  İnternette de hiç güzel yorumlar göremeyince tereddüt ettim doğum öncesi bu stresten kurtulup rahat bir kafayla aklımda soru işaretleri kalmadan bu hastane olsun demek istiyorum.  Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi. Bu arada bahsettiğiniz doktorlar normal doğum mu yaptırıyor yoksa sezaryen mi? Bazı doktorlar sadece sezaryen alıyorlar da o yüzden soruyorum.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.

648,829 soru

3,419,030 cevap

4,250,028 yorum

183,397 üye

...