0 oy
83 göst.
Doğum kategorisinde (12 puan)
Merhaba, 28 haftalık gebeyim özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum. Özel sağlık sigortam doğumun yüzde 100'ünü, diğer tedavilerin yüzde 75'ini karşılıyor. Hastaneye sorduğumda müdahale edilmesi gereken ekstra bir durum oluşursa sigorta karşılamaz ayrıca bir ödeme çıkabilir dediler. İşler ters gidip bana müdahale edilmesi gerekirse ya da bebeğin kuvöze alınması gerekirse ne gibi durumlarla karşılaşırım? Hastane laf cambazlığı yaptığı için verdikleri cevaplara çok güvenemiyorum, pahalı da bir hastane. Özelde doğum yapıp sorun yaşayan oldu mu aydınlatır mısınız?
Gebelik haftası 28+0

1 cevap

0 oy
(2,076 puan)
Şartlar ne olursa olsun bebeğiniz küveze girerse bunu devlet karşılıyor ama size yapılacak muayeneler de ekstra olursa bir şeyler devlet karşılamıyor.
(12 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim inşallah her şey yolunda gider ve ekstra bir şeye gerek kalmaz.
(2,076 puan)
İnşAllah öyle olur, Rabbim sağlıkla aldırsın kucağınıza. 29 haftalık doğum yapan instagram da fenomen bir anne vardı, bebeği 2 aya yakın küvez de kaldı özel hastane de ama onun bebeği çok küçük ve çok hastaydı, kendisi hastane masraflarının 100bin tl tuttuğunu söyleyince yorumlarda da çok tepki yemiş, küvezi hiçbir hastane ödetmez tamamen devlet karşılıyor diye paranı itiraz edip geri al diye, kadın açıklama yapmıştı, küvez harici başka hastanelerden özel ekg çekimleri falan olmuş onun parasını almışlar.

Benim kuzenim benim doğum yapacağım özel hastane de doğum yaptı, ikizleri 34. Haftada doğdu, 3 hafta kadar yoğun bakım da küvez de kaldılar ve hiçbir ücret ödemedi.
(12 puan)
Bunu öğrenmem iyi oldu biraz olsun içim rahatladı sağolun
-Reklam-

648,240 soru

3,416,934 cevap

4,247,623 yorum

183,239 üye

...