0 oy
168 göst.
Doğum kategorisinde (7 puan)
Öncelikle böyle acik şekilde yazacağım şeylerden dolayı af diliyorum. Ben bes ay önce anne oldum. Geri çekilme yontemi ile yaşanan bir iliski sonrası ben eşimin bir kaç saniye geç bir şekilde cekildigini hissettim ve eşime defalarca sordu ama hayır dedi her sey yolunda dedi. Ertesi gunhapi al dedim sıkıntı yok kuruntu yapma dedi. Ben adetim iki gün kala baya stres oldum test yaptım negatif çıktı bugün deyimi 1. Gunu adet belirtisi bile yok ki sancılı geçiyor normalde. Doğurur doğurmaz adeti düzene girdi dört kez adet oldum ama günleri uzuyordu mesela sonuncusunu belki on gün sürdü. Bu arada bugün ikinci testi yaptım o da negatif. Sizce hamile olmaihtimalim nedir. (Lütfen yargılamayın zaten ağlıyorum sütüm azaldistresten bebegimi emziremiyorum)

5 Cevap

0 oy
(63 puan)
En azından silik çizgi çıkardı diye düşünüyorum. İstemiyorsunuz belli ki çok da haklısınız bebeğiniz küçük. İnşallah yoktur bir kaç gün daha olmazsa bence direk kan verin stres yapmayın. Ve eğer hamile değilseniz daha iyi bir korunma yöntemi bulun yoksa her ay bu stresle baş edemezsiniz.
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Bu arada benim şüphe sebebim , doğurganlık yüksek oluğu günde bir gün önce ölmüş olması bu kazanın. 
0 oy
(112 puan)
İnşallah değilsindir üzülme geri çekme yöntemi pek korunma olmuyor bu şekilde çok gebe kalan oluyor sen emziriyorsun eşin bu durumda anlayışlı olup kendi direk korunacak sanki dünyanın sonu kondom kullanmak ama bazı eşler nedense karşı 
0 oy
(26 puan)
Bence yoktur . Adet düzensizliği olabilir . Stres bide çocukla uğraşmak uykusuzluk , Ramazan oruç vs. Vs. Bir sürü seçenek . Olsaydı en azından bir testte çıkardı emin olmak istiyorsanız . Sağlık ocağında kan verirsiniz . Benim de geçen 46 günümde düştüm. 
0 oy
(394 puan)
Doğumdan sonra ilk bir sene düzensizlik normal kabul edilir iki kez test yapılmış zaten negatifse negatifdir. Stress de çok etkiliyor bir kaç gün içinde adet olursunuz. Bir de bence eşinize güvenmeyin bu konuda spiral tavsiye ederim. Hiç derdi tasası yok  acaba mi diye her ay düşünmeye gerek yok çıkarttıktan sonra ikinci istersen hemen hamile kalabiliyosun bekleme süresi yok .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.
21 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fsm0417 (50 puan) sordu
0 oy
4 cevap 299 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
3 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sureyya_kadir (494 puan) sordu

649,050 soru

3,419,764 cevap

4,251,031 yorum

183,457 üye

...