0 oy
194 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (94 puan)
Kızlar ben 3 ana öğün değilde 2 ana öğün yiyorum genelde sabah ve akşam olmak üzere öğlen öyle yemek yiyesim gelmiyor genelde kuruyemis meyve tarzı yiyebiliyorum iştahım bu zamanlarda cok açıldı aslında ağzımda durmuyor ama yemek yiyesim gelmiyor öğlen sizde durumlar nasıl bir de kaçıncı aydan sonra hızlı bir şekilde kilo alınıyor ben bu haftalarda bi anda almaya başladım da normal mi?
Gebelik haftası 20+1

6 Cevap

0 oy
(75 puan)
23. Haftadayim 4 kg aldim henüz gun içinde ıvır zıvır yiyorum evde kimse yok canım istemiyor. Akşam sağlam yiyorum bir de gece açlıktan uyanıp yiyorum. Son 2 ay çok hızlı aliyorsun ama bu her gebeye göre değişiyor örneğin kardeşim her gebeliginde 20 24 aldı ben ya 14 16 14 aldim 
(94 puan)
Bende 3 aldım canım ve almaya devam ediyorum bakalım kacla bitiricez artık bende senin gibiyim aynı ıvır zıvır cok yiyorum sağlıklı olsunlarda artık yapacak bir sey yok:))
-Reklam-
0 oy
(2,436 puan)

Her gebelik farklıdır canim biri senin haftanda kilo verir biri senin haftanda kilo almaz biride senin haftandayken kilo alır yani herkes bir değil sonuçta o yüzden kendini üzme canını sıkma normal yani. Ve genelde son aylarda hızlı kilo alınıyor aldığın kiloya bebeğinin kilosuda plesentasi da suyu da dahil :) Ben ilk gebeligimde ilk 4 ay 9 kilo verdim doğuma kadar 3 kilo aldım aslında ben kilo verdikten sonra kendim hiç almadım o 3 kilo bebegimin kilosu plesantasi suyuymus yani doktorum öyle demişti. Şimdi ikinci gebeliğim 14 haftaligim 5 kilo vermişim bakalım doğuma kadar kaç kilo alicam :) Evlatlarımız sağlıklı olsunda kilo alınırda verilir de :)

(94 puan)
Doğru diyorsun valla canım Allah sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah :)
(2,436 puan)
Aminn inşallah:)
0 oy
(2 puan)
Bnde 23+4 haftayim son bir ayda hızlı  kilo almaya başladım şimdiye kadar 5 kilo aldm   herkesin farklı oluyor takmayın 
(94 puan)
Aynı bende öyleyim canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o :)
0 oy
(269 puan)
2 ana ögun yiyorum  oglen meyve cerez atistiriyom aksam yatarken kefir iciyorum   cok fazla ögun cok fazla seker hastasi demek karatay in dedigi gibi ekmegi pilavi patatesi kestim
0 oy
(125 puan)
Bende hamile kalır kalmaz almaya başladım 
0 oy
(71 puan)
Yemek yiyince bir iki lokmada şişiyorum aşırı rahatsız ediyor doğru düzgün yiyemiyorum öyle

649,670 soru

3,422,176 cevap

4,253,957 yorum

183,611 üye

...