0 oy
165 göst.
Doğum kategorisinde (33 puan)
kapalı
Kizlar 36+2 haftalık hamileyim bugün doktora kontrole gittim nst çekildi sancı yok dedi ama doktorun yanındayken karnıma sancilar girdi ve 3 gündür sürekli olarak sancılarım gelip gidiyo uzun aralıklarda oluyo ama bütün gün sancilaniyorum bugün gebelik takibi için sağlık ocağından aradılar doktorun gün verdimi diye sordular vermedi dedim vermesi gerekiyo normalde neden vermedi dedi bilmiyorum dedim doktoruma tahmini ne zaman olur doğumum diye sordugumdaysa günü gelmiş her an doğum olabilir belli olmaz kesin su gün doğar diyemem ben sana dedi doğum olmazsa 38. Haftada tekrar kontrole gel dedi annemler dogumuma gelicek ona göre haber bekliyorlar ve kesin bisey diyemiyorum başına böyle bişey gelen oldumu devletler biliyolar bilerek soylemiyolar diyo herkez bana normalde kaçıncı haftada doğum için gün veriliyo bilgi verirmisiniz kafam çok karışık ilk gebeligim.
Gebelik haftası 36+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(2,359 puan)
Eğer sezeryan ise her doktor 36da vermiyor 37de veren doktorlarda var bir aksilik yoksa tabi, normal doğum ise gün verilmiyor tahmini zaman söyleniyor sadece bebeğin ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor çünkü normal doğumun zamanı olmaz doktor 40 der 41 de doğar 40 der 39 da doğar bilinmez bebeğinin keyfine bağlı...ve nstde sancin cikmadiysa senin hissettigin sancilar yalancı sancilardir doğuma hazırlık sancıları yani ondan nst de çıkmaması normal anormal durum olsa söylerdi doktorun merak etme.
(33 puan)
Teşekkür ederim bilgi için
(2,359 puan)
Rica ederim normal doğum sanırım seninki az daha sabret daha vaktin var anne karnında ne kadar çok durması o kadar iyi emin olabilirsin
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

648,262 soru

3,417,013 cevap

4,247,764 yorum

183,247 üye

...