0 oy
52 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (40 puan)
Kızlar bır haftadır boğazımda gıcık varmış gibi ökusuruyorum sanki boğazımin arka tarafında bişey varmış hissi oksurdukce kürek kemiklerim ağrıyor artık nefes aldıkça öksurugum geliyor ne yapacam ilaçta kullanamıyorum var mı başına böyle bişey gelen?
Gebelik haftası 21+6

4 Cevap

0 oy
(265 puan)
Nar ekşisi iç cnm
(40 puan)
İyi gelir mi acaba
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Benm de bayadir öksürüğüm vardı evde ne yaptıysa geçmedi geçen hafta perşembe acile gittim artık orada da ilaç veremeyiz dedi kadın doğum acile gittim orda bebeğin kalp atışlarında sıkıntı çıktı yatış verdi ordan imza atıp çıktım her zaman geldigm hastaneye geldim ordada aynı oldu ateşim yükseldi vs yatış verildi şükür iyiyim şuan hava serumlar antibiyotik iyi oldum ama şuan hala yatıyorum şekerden dolayı insülin vuruluyorum demem o ki ihmal etme bir doktora görün 

37+1 im
(40 puan)
Gecmis olsun canım Kalp atışında sknti öksürükten mi oldu
(20 puan)
Sağol cnm hastaligimdan kaynakliymis öksürük ve enfeksiyon dan
(40 puan)
Bende sürekli bebeğe bişey olur mu diye korkuyordum öksurmeekten
0 oy
(52 puan)
Bende 26+6 yım  aynı durumdayım haftalardır gecmeyen bi öksürük ve benimde kemiklerim acıyor oksurdukce içim çıkıyor oksururken . Saglık ocagına da gorundum acılede paroldan baska bişey vermediler. Varsa tavsıyesi olan benimde ole ihtiyacım var ki. 
(40 puan)
Geçmiş olsun cnm gerckten hamileyken öksürük çok kotu oksurdukce sırtım ağrıyor benimde umarım hemen atlatırız
0 oy
(22 puan)
10 martdan itibaren öksürüyorum..Ne yaptıysam geçmedi ,geceler uyuyamıyordum.. Gerçekten çok kötü günlerdi .En son antibiyotik yazdı doktorum öyle geçti .Hala daha tam geçmedide ama eskisine nazaran iyiyim.Sende geciktirme doktora danış mutlaka. 

İlgili sorular

650,163 soru

3,423,935 cevap

4,255,962 yorum

183,741 üye

...