0 oy
150 göst.
Doğum kategorisinde (23 puan)

Merhaba hanımlar yarın suni sancı ile doğumum başlayacak bana bilgi verir misiniz 

Sabah yatış olacak aç mı gitmeliyim tok mu 

tahmini kaç saat sonra doğum gerçekleşiyor. Veya bildiklerinizi anlatır mısınız:) 

Adım adım lütfen 

Gebelik haftası 39

5 Cevap

+1 oy
(70 puan)
Doğumun ne kadar süreceği belli olmaz bence tok gidin gerekirse zaten lavman yapılıyor orda. Zaten suni sancı verilirken serum da takıyorlar açlığı hissetme diye. Oğlumda sancı yatar Taymaz verildi 16 saat sürdü kızımda sadece 6 saat sürdü. Ama lütfen bu sizi korkutmasin sancı takılır takılmaz dehşet ağrılar olmuyor yavaş yavaş artıyor ağrılar son bir kaç saat yorucu oluyor. Ne kadar süreceği belli olmaz yanı. Sağlıkla dogurun inşallah. 
(23 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(507 puan)
Ben kahvaltı yapıp gitmiştim yatış vereceklerini bilmiyordum tabi. Daha sonra serum taktılar açlık hissetmemek için ama öğle vakti gibi bisküvi falan yiyebilirsin dediler 1 2 tane falan yiyebilmistim. Saat 2 gibi suni sancı verdiler akşam 8 de doğum yaptım. Doğumun ne zaman gerçekleşeceği senin açılmana bağlı olan bir şey bebeğin gelişine bağlı olan bir şey. 
0 oy
(18 puan)
Benim suyum azalmıştı kontrole gittim ama hazırlıklı gitmiştim biseyler ye yatisini yapalim dediler herkesin doğum hikayesi yaşadığı farklı canım kendini bunları okuyarak korkutma dua et inan Rabb'im sabrını veriyor sağlıkla evladını kucağına al inşallah 
0 oy
(31 puan)
Kişiden kişiye değişir ne kadar süreceği.  Ama sancin  var ama yeterli açılman  yoksa suni verebilirler . Suni sancıca zaten sancılar düzenli olarak karnının altına vurur . Durdugu zaman da nefes alıyorsun gelince de ıkınıyorsun.  
0 oy
(283 puan)
2 doğumunda da sunni sanciyla doğurdum bi ri 6 diğeri 6,5 saat surdu  ilk bir iki saat öyle şiddetli degildi yavaş yavaş artırılarak ilerledi ama sonra yani şiddetliydi valla benimki öyle gecti 30 kadar sayiyordum içimden yine sancı ama benim gibi suyu gelen yengemin 3 saat sürdü kuzenimin 2 saat hiç belli olmuyor yani sancı basınca ikinmak iyi doğru zamanda yani sancı yokken ikinmak bir işe yaramiyormus

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 386 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
23 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zara11 (79 puan) sordu

651,079 soru

3,427,505 cevap

4,260,048 yorum

184,020 üye

...