0 oy
118 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2,077 puan)
Merhabalar,

Doktorum bayram öncesi bebeği alacak artık, zorlu süreci tamamlıyoruz. Cuma gel doğumhaneye göndereyim tahlilleri alsınlar anestezi ile konuş dedi cumartesi alırım dedi, cuma doğumhaneye gönderecek yanlış mı anladım cuma mı olacak cumartesi mi ona da kafam karıştı, nasıl yapar sizce?

Bir de başlıkta sorum da belirttiğim gibi, spinal sezeryan olacağım, ne tavsiye edersiniz, çantana bunu mutlaka koy sezeryandan sonra en çok bu lazım vs. yada doğumdan sonra mutlaka bunu yap, kahve iç vs. gibi.
Gebelik haftası 37+3

3 Cevap

0 oy
(476 puan)

Valla ben bu seviyelere gelemedim henuz bir bilgim yok bilenler yardimci olur ama isminden seni tanidim İrem ve dogumunun gelmis olmasina bebegine kavusacak olmana cok sevindim umarim saglikla guzel seyler yasarsin bebeginle❤ banada dua et olur mu erken dogum riskim var bende bu seviyelere gelebileyim :)

(2,077 puan)
Böyle tanıdık ismini bildiğim insanlar, ismimi tanıyınca çok mutlu oluyorum, çok seviniyorum, demek ki sevmiş aklımda sizi tutmuşum, sizde aynı şeyi benim için düşünmüşsünüz çok mutlu oluyorum! <3 Rabbim size de nasip etsin bu zamanlara sağlıkla gelmeyi, bende sizin gibiydim, çok ağır şeyler yaşadım, bebeğime taşikardi ölebilir dediler, kum döküyorsun sancı başlatır dediler, en sonunda kanımda enfeksiyon çıktı covidten beter hastalık atlattım en ağır antibiyotikleri kalçadan yedim, yeni toplandım, bu yüzden benim en büyük duam, Rabbim acı yaşayan, korkuyu kalbinde barındıran tüm annelerin yükünü hafifletsin, şahsen de çok dua edeceğim sizin için Rabbim kavuştursun, bende sizlerin postlarını görebileyim sağlıkla inşAllah.
(476 puan)
Bende bildigim ve sevdigim kişilerin dogum haberlerini alinca cok mutlu oluyorum kendim dogurmus kadar seviniyorum bana umut oluyorsunuz hersey gonlunce olsun bebeginle masallah❤ senin durumunun bir kacini okudugum mesajlarından hatirliyorum biz hamileligi zor yasayan kisileriz Allah cok buyuk insallah sonucunu iyi aliriz evlatlarimizla iyi dilek ve dualarin icin cok tesekkur ederimmm ❤
-Reklam-
0 oy
(181 puan)
C.tesi alırım dediĝine göre c.tesi doĝum olur diye anladım ben.

Asıl sorunuza gelince, sade nescafe ve bitter çikolata olsun mutlaka valizinde. Ayaklarını oynatma ki baş ağrın olmasın zaten uyuşuk olacak belli bir saat geçince hemşireler gelip kaldıracak. İlk kalktığında yere değil karşıya bak mutlaka. Ve sakın yatma bol bol yürü ne kadar çok yürürsen o kadar çok toparlarsın evet ağrın olacak ama iyileşmek için yürümen şart. Sağlıkla al kucağına inşallah :)
0 oy
(10 puan)
Canım yanına sade nesgafe al anasteziyi atmanız kolay oluyor baş agrısına iyi geliyor inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine geçmiş olsun şimdiden 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
2 gün önce Doğum kategorisinde Zeynep kut (3 puan) sordu
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.

649,464 soru

3,421,467 cevap

4,253,081 yorum

183,563 üye

...