0 oy
69 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (145 puan)
Merhaba kızlar 36 hafta oluyoruz artık önceden kalp çarpıntısı vardı ama 30lu haftalara gireli kalbim sanki cikicak yerinden nefesim daralıyor nefes almakta zorluk cekiyorum tansiyonumu ölçüyorum ama normal oluyor kalp çarpıntısı 122 olmuwdu dün neden ola bilir acaba normalmi doktordan yeni geldim doktorum başka bi bölüme yönlendirdi oda karnin yukarida o yüzdende ola bilir dedi bi ilaç yazdı ama benim doktorum onu kullanmama izin vermedi hamileyken olmaz bu dedi sizde varmıydı böyle çarpıntı acaba?
Gebelik haftası 35+6

2 Cevap

0 oy
(103 puan)
Bende de vardı ilk gebeliğimde kalbim ağzımda gezerdim sanki. İki adım atsam kilometrelerce koşmuş gibi olurdum. Bebek diyaframa baskı yaptığı için galiba. Bak şimdi 13 haftalık hamileyim merdiven cikarken çok zorlanıyorum. 
(145 puan)
Canım bende oturduğum yerde bile oluyor hiç bir şey yapmadan kollarım bacaklarım uyuşuyor sızıltı giriyor yarın doktora gidicem bi kardioloji ye göndersin orda bi daha baksinlar diye istiyorum hiç halim kalmıyor çok kötü oluyorum
-Reklam-
0 oy
(2,076 puan)
Bende de var, çok hem de, hatta ekg ve nstde de çıkıyor, çok fazla çarpıntım var, progestan ağızdan alımı heyecan korku varsa onlar da etki ediyor bir de bebek kızsa tam kaburga altında duruyorlar oda baskı yapıyordur. 
(145 puan)
Evet canım kız hiç duymamışdın kız olunca öylemi oluyormuw?
(2,076 puan)
Kız bebek kaburga altında durur batar diyorlar, erkek bebek daha çok kasık da durur diyorlar, kiöe sorduysam hep öyle, sizi de tahmin ettim ordan kızmış, kaburgaya batarmış annem hep öyle der.
(103 puan)
Aaaa benim de kızımda hep kaburgalarimin altında hissederdim
(145 puan)
hiç bilmiyordum canım çok teşekkür ederim

648,616 soru

3,418,266 cevap

4,249,039 yorum

183,342 üye

...