0 oy
273 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (2 puan)
Merhaba arkadaşlar

Yenidoğan alışverişinde bebek arabası ve kanguruyu sonra almayı düşünüyorum puseti kaç aya kadar kullanabilirim?

Bebek arabası ve kanguru kaç aylık olduklarında kullanılıyor? 
Gebelik haftası 19

7 Cevap

0 oy
(180 puan)
Bebek arabasini 2 coxugumda doğar doğmaz kullandim benim bebek arabası pusetliydi 8 9 qylik olana kadar kullaniliyo kanguru yeni doğan özellikli olanlar var 1 aylıkken falan kullanmaya başlanıyor 
(2 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için
pusetli bebek arabalarına bakayım o halde
(180 puan)
Büyük arabalardan almayin ama ben büyük Bi araba tercih etmiştim travel sistem deniyo galiba görüntü falan çok güzel ama kullanması çok zor oluyo.
(228 puan)
Kesinlikle kabin boy arabalardan tercih edin onlarinda pusetli olanlari var travel sistem cok kaba baston kullanmasi yorucu surerken falan en guzeli kabin boy hemtravel rahatlığı var hem kibar kullanımı kolay tek elle ac kapat ozellikli falan 3unude kullanmis bi anne olarak nacizane tavsiyem :)
(2 puan)
Teşekkür ederim hepsine tek tek bakıp karar vereceğim
İlk annelik oldugu için hiç bilmediğim bebek arabaları tarzı duyuyorum
Allah bağışlasın evlatlarımızı bize
(228 puan)
Amin inşallah belli bir dönemden sonra kullanışlı olmasının önemini çok iyi anlıyor diyorum ya ilk travel aldık sonra o kadar zorlandık ki arabayada sigmasi zor oluyodu bastona geçtik sonra bi gezi sırasında evde unutmuşuz ve tren yolculuğu yapıyorduk durma sansida olmadi gittigimiz yerden aldik kabin boyu ve süper yani hafif kibar rahat sürüş mis sonra birakamadik simdi yine hamileyim travel sistemi puseti icin bir süre kullanicaz sonra direk kabin boya gececez :)
-Reklam-
0 oy
(553 puan)
Aldığım bebek arabası pusetli değil ama tam yatma özelliği var dogumdwn itibaren kullanılıyor. kademeli olduğu için büyüdükçe oturur pozisyonda kaldirabilirsin ya da bebek büyüse bile uyudugunda yatırılabilir. Portatif tek düğme tek elle açılıp kapanıyor hafif 7kg. Apartmanimda asansör olmadığı için tercih ettim arkadaş tavsiyesi ile aldım. 

Kanguru da tam destekli aldım 3.5 kgden itibaren kullanılır yazıyor ama en az 1 aydan önce kullanılmamalı diye düşünüyorum. 40indan sonra kullanırım muhtemelen  
0 oy
(38 puan)
Puseti ve kanguruyu hiç tavsiye etmem. Kullanışlı değiller. Bebek arabası al ama travel olandan değil rahat bir şekilde götüreceğin tarzlardan alabilirsin ben öyle yaptım :))) 
0 oy
(253 puan)
Ben herkese inat ettim travel aldım. Evet çok güzel görünüyor. Bebeği küçükken pusetiyle taşıyorsun rahatça istersen de diğer türüne de koyarsın küçükken rüzgarda falan. Ama gerçekten taşıması çok zor arabaya binerken falan üstünü çıkarıp yanına almak zorundasın yolculukta zor oluyor. Altı zaten çok kaba kapanınca bile zar zor sığıyor hele ki uçak otobüs taksiye falan binerken. Şık bir klasik bebek arabası alabilirsiniz. Kanguruya gelince de çok çok dışarıya cikmiyorsaniz şart değil. Her bebek de sevmiyor.
0 oy
(61 puan)
Bebek arabasında kraft kenya modelini tercih ettim pusetiyle birlikte aldım katlandığında çok küçük oluyor ve kullanışlı kanguruda da üzerinde kilo aralıkları yazıyor ona bakarak tercih edebilirsiniz. 
0 oy
(234 puan)
Yani taşıma pistinde bahsediyorsunuz 4 5 ay bebek sigar bebekten bebeğe fark eder bazı bebisler malum tombik oluyor bebek arabasi siz doğurup 40 çıkıncaya kadar mevsim itibarıyla kullanabilecekseniz bence alın mesela biz bitlisteyiz kar erken geldiği için kullanmak biraz zor ama batıda kar sorunu yoksa yagmurluk alırsanız daha çok kullanılıyor bide eğer şahsi arabanız varsa bebek arabasi sonbahar kış kullanılmaz yani ben öyle yaptım kangurum vardı hiç kullanmadım 175 boyum var onu tak çıkar ayrı derttir ama bazıları çok memnun bilemiyecem
0 oy
(71 puan)
Canım benim bebeğim Kış ayında doğduğu için yani kasım ayında doğdu O yüzden bebek arabası da çok fazla bir faaliyetimiz Olmadı Onun yerine puset aldım puset de idare ettik bir süre şu anda 5 aylık oldu Şu anda Bebek arabasını alacağız inşallah ama kanguruyu ben doğumdan itibaren kullanılabilen Kangurular var beldede tekli falan böyle hani kırkı çıktıktan sonra kullanabiliyorsun ben yukarı çıktıktan sonra kullanmaya başladım yaklaşık 3,5-4 ay kadar kullandım şu anda sığmıyor içine şimdi 4-5 ay falan kullanıyorsun ya en iyi ihtimalle bebeğin kilosuna göre 3 ayda kullanabilirsin belli olmuyor Biraz işte Bebeğin durumu ile alakalı kullanım süresi değişiyor evin içinde yani iş yaparken falan lazım oluyor Hani çok ekstrem bir markete gittiğinde falan böyle kucağımda susmana yardımcı oluyor ya öyle yani ama kanguruyu direkt alabilirsin ya Bebek arabasını da alsın fena olmaz çünkü fiyatlar çok yükseliyor Ben almadığıma çok pişman oldum Hani Tamam kullanmasam da dururdu zamanı geldiğinde kullanırdım fiyatları artmadan Bence ufaktan almanı tavsiye ederim ya
(2 puan)
Ne güzel anlatmışsın detaylı bir şekilde  Eline sağlık teşekkür ederim
(71 puan)
Rica ederim ne demek bir fikir olduysa senin için ne mutlu bana

649,051 soru

3,419,758 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...