0 oy
156 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
kapalı
Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim ve hiçbir belirti hissetmiyorum. Mide bulantısı aşerme veya baş dönmesi sadece göbeğim biraz büyüdü. Bu normal mi sizce. Ters bir durum olabilir mi 
Gebelik haftası 8
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

0 oy
(507 puan)
Hayır, hiçbir belirti yaşamadan hamile olanlar bir sürü insan var. 
-Reklam-
0 oy
(483 puan)
Ben 12.haftadayim ilk hamileligimde 4 ay mide bulantısı yaşadım son aylarda aynı şekilde ama bu hamileligimde hiç midem bulanmadi sadece hafif kokulardan biraz etkileniyorum ama hemen geçiyor onun dışında gogus hassasiyetim de geçti artık tansiyonum da düşüktü artık düzeldi yani sadece karnım çıkmaya başladı artık bebeğin yerini hissediyorum rahim hayli büyüdü ama dediğin gibi onun dışında bir belirtim yok . Doktora sordum bebekte kalp atışlarında bir problem yok dedi tadını çıkart şanslısın dedi ben de tadını çıkartıyorum:))
0 oy
(185 puan)
Sen önümüzdeki haftalara bak bende öyleydim şimdi bulantidam nefes alamıyorum korkma iyisi. Canim.
0 oy
(101 puan)
Bende 8+4 haftalik hamileyim bende de bulantı kusma hiç yok sadece göğüs hassasiyetim var 
0 oy
(3 puan)
Ben de hiç mide bulantısı baş dönmesi falan yaşamadım 23+5 oldum tek bir kere bile yaşamadım Rabbime şükürler olsun çok rahat geçiyor benim yaşadığım iki şey vardı sadece onlar da sürekli uyumak istiyordum ve sık sık tuvalete gidiyordum.
(14 puan)
Bazıları cinsiyetle alakalı diyorlar. Sizin bebeğinizin cinsiyeti ne?
0 oy
(73 puan)
Canım bende aynı haftadayim aynıyız benimde fazla belirtim yok mide bulantısı arada bir oluyor vallaha bazıları Dior keyfinize bakınız daha ne istiyorsunuz güzel gidiyor gebeliginiz diolar benimde karnım biraz çıktı ama biraz erken degilmi karın çıkması yani elbiselerimi biraz üste cikartiyorm karnım dışarda biraz belli oluyor yanielbiseyle belli olmuyor fazla
(14 puan)
Benim de elbiseyle belli olmuyor. Bende mide bulantısı da olmuyor hiç. Sırf bu yüzden hastaneye randevü aldım
(73 puan)
Bende almışım randevu ama kalp atışını duymak için ben hala kalp atışını duymadim

İlgili bir soru bulunamadı

652,069 soru

3,431,479 cevap

4,264,277 yorum

184,297 üye

...