0 oy
157 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (2 puan)
kapalı
Kızlar Merhaba. 5 haftalık hamileyim bu sabah doktora gittim her şey yolundaydı kesem güzel oluşmuş gösterdi hiç bir sıkıntı yoktu 2 hafta sonra gel kalp atışı dinleyelim dedi. 6,7 saat sonra karnım ve belimde ağrı oldu çok özür dileyerek lavaboya gittim çamaşırıma kahverengi leke gelmiş ve idrar sonrası yine geldi 5,6 damla. Doktoru aradım bayram tatili olduğu için çıkmıştı hastaneden cumartesi gelecek. Progeston iç dedi ama sağ kasığımda belimde ve sağ bacağımda ağrı var. Adet döneminde olduğum gibi çok korkuyorum. Gecen yıl hazıranda düşük yapmıştım çok endişeliyim. Başına gelen var mı endişe etmeli miyim cevaplarınız bekliyorum.
Gebelik haftası 5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(192 puan)
Progestron fitil kullan tatlım. 

Uzan istirahat et. İlişkiye girme. Gerekmedikce kalkma. 
(192 puan)
Duphaston da kullan.
(2 puan)
Teşekkür ederim çok sağolun.
-Reklam-
0 oy
(49 puan)
Canım benim sana olanların aynısı bana da oldu 5 6 haftalıkken oldu şuan da 12+2 yim gayet de bebişimle birlikte iyiyiz. Bacağın ağrıyo böyle sanki üstünden araba geçmiş gibi ağrıyo belinde öyle karnında mrk etme kahverengi gelen sıvı da çok normal ama sen yine de progestan kullan aksatma ilacı kullanmaya başladığında aşırı baş dönmeleri olabilir ona bi çare yok kanama vs, kahverengi leke geçtikten sonra da vajinadan kullanmaya devam et tabi doktoruna danış vajinadan kullanmayı hiç bir sıkıntı olmaz mrk etme.

Ama sen diyorsan ki bıçak saplantısı gibi karnıma aşırı sancı giriyor hemen acile git doktorunu bekleme önemli bir şey olabilir...
(2 puan)
Çok teşekkür ederim canım benim şu an bıçak gibi saplantı yok sadece belimde ve karnımda nabız atışı hissediyorum.
(2 puan)
Sizinkini de Allah bağışlasın
(49 puan)
O zmn korkulacak bir şey de yok onlar çok normal bel sırt kasık ağrısı hafif batma bunlar çok normal inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
9 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Isimsizzzbb (30 puan) sordu

649,206 soru

3,420,331 cevap

4,251,728 yorum

183,486 üye

...