0 oy
136 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
kapalı
Merhaba arkadaslar ben 4+5 hamileyim. Genuz erken oldugu icin kese vs goremedik.  Cevremden duydugum seyler beni strese sokuyor boş kese olabilir bos gebelik dış gebelik olabilir vs diye . Boş gebelik olmasının bir belirtisi olurmu acaba ? Yani suan anlayamazmiyim .  Hani kanama falanmi oluyor bos yada dış gebelikte ? Bende kanama vs yok sadece kramp giriyor bazen . Bilgi verirseniz cok sevinirim cok tedirginim.
Gebelik haftası 5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(78 puan)
Yok canım kimsenin dediklerini stres yapma.Zaten o haftalarda gözükmez.Kimininkinde 7 kimininkinde 9 da gözükür belki de geç döllendiği içindir o yüzden boşuna yapma stres.
-Reklam-
0 oy
(2,077 puan)
Canım onlara ne? Yeni hamile bir bireyi, boş gebelik diyerek korkutmak ne demek? Saçma saçma şeyler, ağzı olan konuşuyor, kürekle vuracaksın ağızlarına görecekler. Daha 4 haftalık yeni oluşmaya başlayan bebeğe kötü enerji çağırıyorlar Rabbim korusun ya. 

Boş gebelik inanılmaz ağrı yapar ama belirti vermez. Zaten ağrı da her gebelikte olur. 

Kimyasal gebelik beta değeri yükselmez adet kanaması görürsün. 
(4 puan)
Anladim cok tesekkur ederim birde grip başlangici var bende  baya halsizim ve bogazlarimdan yutkunamiyorum bu  bebege zarar verirmi doktora gitmelimiyim . Simdilik c vitamini meyvelerle gecirmeye  calisiyorum
(2,077 puan)
Hayır aşkım bebeğe zarar vermez, c vitamini al bol bol olabildiğince az ilaç tüketmeye çalış daha bebek tutunma aşamasında, bol bol c vitamini al, sakın bitkisel içecek içme yeter.
(4 puan)
Yaa cok tesekkur ederim Allah razi olsun  :)
0 oy
(813 puan)
İlki 5+2 de vajinal usg ile ikinci 8 +1  de gördüm.   Herkes herşeyi sorsan çok biliyor 10 . Haftaya kadar görülmeye biliyor bebek  geç döllenme vs olabilir diye artık şu boş kese mi dış gebelik mi acaba falan diye düşünen ve bunu insanların aklına sokan kişilerden millet bi ayrışsa kimse bu kadar sıkıntı yaşamaz.  Kanama vs düşük tehdidi canım yada yerleşme kanaması .  Olmaması çok daha iyi bişey,  milletin dediğine sen bakma daha kuş gözü kadar bişeyi görmeye çalışıyoruz diye doktorum gülmüştü.  İkinci kontrolünüzde büyük ihtimalle hem bebeği hemde kalp atışını duyarsın .  Kramp tarzı batmalar normal yerleştiği için yaşanıyor onlar . 
0 oy
(49 puan)
Canım benim herkesin lafını dinlesek hiç bir şeyin içinden çıkamayız benim bi arkadaşım kimyasal gebelik geçirdi boş gebelikte ya da dış gebelikte hiç bir şekilde belirti olmuyo ama sen içini ferah tut benim 6. Haftaya kadar kesen görünmedi şimdi 12+6 yım şükür hiç bir şeyimiz yok herkesin dediğini kulağına asma deli olur çıkarsın Allah korusun bebeğine de zarar illa ki hamilelikte kanama olması ya da yerleşme kanaması olması şart değil benim şükür hiç kanamam olmadı sadece 10 haftalıkken 3 gün kahverengi leke oldu daha bir şey olmadı mrk etme içini ferrah tut hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle herkesin dediğini dinleme boşuna sters yapma yemin ederim stres stres olmaz bak benim ablam aşırı stres yaptı doğumunda rahat mi açılmadı sezeryanoldu dikkat et böyle şeylere iyi düşün iyi olsun...

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 712 göst.
22 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zeynep in bebegi (1 puan) sordu
0 oy
13 cevap 331 göst.
17 Nisan 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Semira88 (4 puan) sordu
0 oy
3 cevap 411 göst.
2 Eylül 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kızımeleğim (147 puan) sordu

649,206 soru

3,420,332 cevap

4,251,728 yorum

183,486 üye

...