0 oy
62 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1 puan)

Bu hafta 12+1 olarak genel test sonuçlarımı öğrenmek için devlet hastanesine gittim.Ve ultrasonda bakılırken doktor bir bant gördüğünü söyledi.Perinatoloji bölümüne yeşil alan açtı.

Herşey güzeldi testlerim,bebeğin gelişimi,suyun durumu vs…son an bunu söyledi ve elim birbirine karıştı izahını etti ama nette nedir ne değildir diye araştırınca şok oldum.

İki senedir amniyotik bant yazanlar var genel olarak çoğunlukta ne oldu da böyle yeni şeyler çıkıyor karşımıza?

Bilgisi olan paylaşabilir mi çok etkilendim…

2 gün sonra bir perinatologla randevum var.

Gebelik haftası 12

2 Cevap

0 oy
(168 puan)
Benim kızımdada vardı korkma 3 yaşında şuan gayet sağlıklı 
(1 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için. 2000 de bir görülen bir durum olunca neden olduğunu anlayamıyor insan.Takibi sık olması gerekiyor sanırım normal gebeliklere göre..Allah bağışlasın sağĺıkla büyütün.
(168 puan)
Perinatolog el ve ayak parmaklarını saymıştı tek tek sorun yok dedi normal takip edildi
-Reklam-
0 oy
(67 puan)
Googleden asla araştırıp bakma bende de var şuan 31 haftalıgim cok şükür şuan bebeğe hiçbir zararı yok doktorumda o şekilde söyledi ve sadecee takip edilmesi gerekiyor dedi anne karnında tedavisi yok müdahale edilemiyor. Benim zaten aklıma bile gelmiyor amniyotik bant olduğu senin postu gorunce aklıma geldi. İnan bir sorun olsa doktorun söyler sana hiç kafana takma hiç yokmuş gibi davran. Ben bu durumu kimseye söylemedim herkes birşey diyor ailemizin haberi bile yok bundan . Sende öyle yap ve amniyotik bant yokmuş gibi davran emin ol çok rahatlarsin
(1 puan)
İçimi nasıl rahatlattiniz bir bilseniz...
Yorumlar ,tecrübeler yani Allah göstermesin ampute şekilde bir hayata hazırlıklı olun dercesine..

Sadece test sonuçlarımı için gitmiştim zaten nifty testi için bu haftalarda bir firma ile görüşecektim bir de bu problemi duyunca alelacele bir perinatolog randevusu bulmayla uğraştık.

Hamileliğin başında bu sorun beni bilrmiyorum sogukkanli zannederdim kendimi.Toplayamadım oglenden beri halimi.

Cok teşekkür ederim yanitiniz icin saglikla buyutun bebginizi
(67 puan)
Benimde ilk öğrendiğimde çok kafama takıldı her iki doktora da göründüm suanlik bir sorun olmadığını korkmamam gerektiğini söyledi. Detaylı ultrasona girdim herşeyi iyiydi fiziksel olarak bir anormallik yoktu. Eminim seninde öyledir . İçini rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Evet sık görülen birşey değilmiş bende ilk defa başıma gelince öğrendim ne olduğunu. İnşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız
(1 puan)
Sizin az gününüz kalmış dogumunuz için.Ilk kac haftalikken ögrendiniz peki?10 gün önceki ultrasyonumda böyle bir sorun yoktu bu 10 gunde ne oldu anlayamadım.

Çarşambaya kadar sabır edeceğim yapacak birşey yok maalesef. Inşallah keyifle biten bir hamilelik sürecimiz geçer.
(67 puan)
Ben 20 haftalıkken detaylı ultrason için gittiğimde öğrendim. Onun öncesinde 12. Haftada ikili tarama testi yaptırdım ama o zaman öyle birşey denmedi sonradan mı oldu bilmiyorum. Sen baya erken ogrenmissin dediğim gibi 20. Haftada ben öğrendim detaylı ultrasonda göründü kötü tehlikeli birşey olmadığını mudahele de edilemeyeceğini sadece takip edileceğini söyledi. Sizinde öyledir büyük ihtimalle endişe etmeyin rahat olmaya bakın .Amin inşallah dua edelim bol bol sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

İlgili sorular

648,998 soru

3,419,557 cevap

4,250,781 yorum

183,442 üye

...