0 oy
609 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
kapalı
Kızlar bugün bı hevesle adetim gecikti için test verdim 0.22 çıkmış polikisitik başlangıcı var doktor yumurtalıkların o görünümde dedi 3-4 tane ve adetim halen gecikiyor üzüldüm biraz sonra eşim arkdaslarinin yanına gitti mesajlastik bana bana dil söylese gönül ses çıkaramıyor bana bugün dokunma yazmış üzüldüm bende çok istiyorum çok üzülüyorum bide ablam geçen şey dedi kızıni seviyordum bayramda biseh oldu sende doğur dedi çok üzüldüm çok istiyorum niye olmuyor diye isyan etmek istemiyorum etmiyorumda rabbimden elbet ama çok üzgünüm yani rahim de ters polikistik var adetim gecikiyor ama gelen biseh yok yapmalıyım ne olmalı çok tuhafim şimdi hamile birini görünce boğazım düğüm düğüm oluyor kusura bakmayın.. yeni katıldım aranıza  derdimi anlatacak kimsem yok 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

18 Cevap

0 oy
(49 puan)
Canım kardeşim çok üzüldüm ben de. Senin derdinle dertlendim. Rabbim her şeyin en iyisini en güzelini bilir geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Böyle düşün içini ferah tut öncelikle. Burdan böyle yazmak da hiç kolay değil çok üzüldüm Rabbim sana da isteyen herkese de tattırsın evlat sevgisini inşallah hayırla. Stres olacak olanı da oldurmuyor bunu sakın unutma kardeşim sana söylemek kolay diyeceksin değil vallahi ama öyle. Mümkün olduğunca düşünme kafana takmamaya çaliş, seni üzecek kimseye de izin verme. Sonrası zaten tedavi. Ne gerekiyorsa doktorlar bilir zaten. Gerisi dua Allah'ın izniyle Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah. Ben de duacın oldum senin :) 
(1 puan)
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun işte gelde anlat bunu beynime düşünmesin kalbim ağrımasın
-Reklam-
0 oy
(87 puan)
Öncelikle olacağına inanmalısın yeter ki Rabbım nasip etsin. Size sadece bir öneri araştırın isterseniz bu tarz konular da doğal gebelik için yardımcı olan Dr Mehmet Fatih karsli adlı bir doktor var. Bu tip durumlarla ilgilenen bir doktor isterseniz bir göz atın. Belki vesile olur umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz..
(1 puan)
Evet gördüm cnm
0 oy
(17 puan)
Rabbim geciktiriosa guzellestiriodur.. polikistik evet zor bı süreç yasatior ama öle olup hamile olan evlat sahibi olan çok insan var.. keşke eşinde skntini birlikte paylassa..bende çok yasadm o duyguyu her ay bı umutla test yaptım ama sonuç negatif..ama bu durumu sürekli düşünmek tam tersi etki yapio ..hiç düşünme oluruna bırak kafanı rahat tutman çok önemli çünkü...ben öyle bı zamanda ilk evladımı kucağıma aldm .. düşün düşün psikolojik olarak zaten kendini etkiliosun..gerçekten düşünmeyi biraktginda oluruna biraktgnda olur..tedavini olursun bazı ilaçlar var cnku polikistikte..kilon varsa verirsin bunlar etkili çünkü...en en ileride aşılama vs var.. Rabbim inşallah tez zamanda bu duyguyu yaşamanı nasip eder..çok güzel bı anne olursun..isteyen herkesede nasip etsin inşallah..sen üzülme ama ozaman daha olumsuz sonuclar oluo
(1 puan)
Nolur dua edin bana çok istiyorum her gün ağlıyorum
(67 puan)
Her gün ağlaman hiçbir şeyi değiştirmez süreci daha da uzatır. Bende öyleydim gurbette olduğum için uğraşacak pek birşeyim yoktu ve bu konuyu düşünme zamanım oldukça fazlaydı. Sonra memleketime gittim bir 20-25 gün orada kaldım ve bunu hiç düşünme zamanım olmadı hergun birşeyle uğraşıyordum kafa dağıttım ve adetimin geciktigimin farkında değildim bir test yaptım hiç ummayarak ve hamileydim. Emin ol çok isteyip hergun ağlamakla olacak şey değil tedavini al elinden geleni yap kafanı dağıt gerisini Allah'a bırak sanada nasip edecektir inşallah ben her gün dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyenler için. Neyi çok istersen onunla sinanirsin akışına bırak biraz biliyorum çok zor bir süreç demekle olmuyor ama mecbur böyle bende senin gibiydim çünkü seni çok iyi anlıyorum ve tüm kalbimle inanıyorum sende basaracaksin sende evlat sahibi olacaksın rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah üzme kendini bu süreçte iyi hisset .
(17 puan)
Arkadaşa katiliorm çünkü benmde öyle oldu evdeydm düşünecek okadar vaktim vardı ki..sonra işe girdim yorgunluk vs akla pek gelmedi kafami bebek konusundan uzaklastrdm..ve ise grdgm ikinci ayimda hamile kaldım ..yani gerçekten üzülmek düşünmek vs süreci uzatmaktan başka hiç bir şeye yaramior maalesef.. polikistikte öncelik kilo varsa kilonu ver sonra bı meskale bul kendine.. doktora gerektgnde git ve konusunu orda kapat eve gelip öle mi böle mi düşünme..
0 oy
(1,737 puan)
Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte geçer hastalığın ve kucsgin dolar.hic canını sıkma neden olmuyor diye Rabbim oldurmuyorsa vardr bir sebebi.belki doğru vakti bekliyordr.cok alakasız ama benm bı teyzem var 13 sene çocuğu olmamış gitmedigu doktor hacı hoca kalmamış.en son hamile kalmış şuan oğlu 26 yaşında ve cezaevinde.teyzemin iki gözü yaşlı.onun ardından gelen iki evladı var ve onlar la da Sınanıyo.evin içinde anne babasıni silah la kovalamis.dualarla tedavilerle beklediği evlat bunu yapan.o yüzden en hayırlısını dile olmadı diye de asla üzülme.ve yine alakasız ama çok sevdiğim biri vardı bir zamanlar ayrıldık diye çok üzülüp aglamistim ben evlenmem dahada sevmem diyordum sevdim evlendim.iyiki de eşimle evlenmişm diyorum merhametli babacan destekcim herşeyim o.megerse olmaması benm için daha hayırlı imiş ötekinin 
(1 puan)
Tabi herşeyin hayırlısı ama insan istiyor kalabalık aile olsun istiyor masada çocuklarımla oturmak istiyorum bı yemegi 2 kişilik değil 4 kişilik yapmak istiyor bayram da onlar için alışveriş yapmak istiyorum bilmiyorum çok seymi istiyorum acaba diyorum nasip diyorum rabbim elbet nasip eder
0 oy
(21 puan)
Canım bende ileri derecede polikistik over ve troid rahatsızlığı vardı 2 yıl çocuğum olmadı bende çok üzüldüm çok ağladım ve bunları kimseye belli etmeden tek başıma yaşadım zor bir süreç ama inan en önemlisi inanmak. 2 yıl sonra tüp bebek randevusu aldığım doktora hamile olarak gittim doğal yoldan kendiliğinden oldu kendi seçti gelmeyi. Olacağına inan ve olumsuz herşeyi atın kafanızdan biz en son eşimle beraber protime diye bir takviye kullandık doktor önerisi ile oda etkili oldu diye düşünüyorum. Kadın için olanı pkosa iyi geliyor.
0 oy
(21 puan)
Canım bende ileri derecede polikistik over ve troid rahatsızlığı vardı 2 yıl çocuğum olmadı bende çok üzüldüm çok ağladım ve bunları kimseye belli etmeden tek başıma yaşadım zor bir süreç ama inan en önemlisi inanmak. 2 yıl sonra tüp bebek randevusu aldığım doktora hamile olarak gittim doğal yoldan kendiliğinden oldu kendi seçti gelmeyi. Olacağına inan ve olumsuz herşeyi atın kafanızdan biz en son eşimle beraber protime diye bir takviye kullandık doktor önerisi ile oda etkili oldu diye düşünüyorum. Kadın için olanı pkosa iyi geliyor. Takviye kullanmanı tavsiye ederim.
0 oy
(21 puan)
Canım bende ileri derecede polikistik over ve troid rahatsızlığı vardı 2 yıl çocuğum olmadı bende çok üzüldüm çok ağladım ve bunları kimseye belli etmeden tek başıma yaşadım zor bir süreç ama inan en önemlisi inanmak. 2 yıl sonra tüp bebek randevusu aldığım doktora hamile olarak gittim doğal yoldan kendiliğinden oldu kendi seçti gelmeyi. Olacağına inan ve olumsuz herşeyi atın kafanızdan biz en son eşimle beraber takviye kullandık doktor önerisi ile oda etkili oldu diye düşünüyorum. Kadın için olanı pkosa iyi geliyor. Takviye kullanmanı tavsiye ederim.
(1 puan)
Doktor ilaçta başlatmadi anlamadım ki
0 oy
(517 puan)
Rabbim sanda şifa versin bacım rahim ters doktor ne dedi genlde ters olan rahimi bilen kadinalr yapıyor tabi öncelikle iyi bı doktora gözüm bende adet duzensizligi vardı bu sene tamamiyle tedavime odaklandim 6 yıl sonra nasip oldu tabi ağzı olan konuşur banda çok söyleyen oluyordu kulak asmiyordum ama sanki umrasmyorum gibi geliyordu insanlarin gözünde rabbim sanda nasip etsin bu duyguyu çok iyi anlıyorum sizi kimseyi takmayın tedavinize odaklanın sadce konuşan sizi daha çok strese sokcak tam olcak belki birlerini stresi etkiliyor eşinde beli etmese oda üzülür senle
0 oy
(200 puan)
Canım öncelikle yazdığını okuyunca çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ben hem bir sağlık personeli olarak hemde 5-6 ay boyunca beklemiş birisi olarak yazıyorum bunu. Zor olduğunu biliyorum ne yazikki dertlerimizi üstüne bide etrafımızdaki insanlarin tepkisi bizi daha çok yoruyor onun için öncelikle psikolojini duzeltmeli umudunu kesmemelisin tıp çok ilerledi bu şekilde hamile kalan çocuk sahibi olan bir sürü kişi var umudunu asla kesme. İnancını kaybetme. Kendimde bir sağlık personeliyim bunu üzülerek söylüyorum ama ne yazikki her doktor doktor değil herkes anlamıyor her doktor doktor değil gerçekten, bunun için güzel bir araştırma yapıp iyi bir doktora gitmelisin ve umudunu kaybetmemelisin gör bak olucak duani eksik etme Rabbimden hayirli bir şekilde olmasını iste bizimde dualarımız seninle. Köru körüne biseyleri istemekte doğru değil Rabbim tez vakitte hayırlı şekilde nasip etsin. Sana bu tarz psikolojik baskı yapan yoo doğur yok bebek nerde bilmem ne bu tarz insanlarla ailen bile.olsa arana mesafeni koymani öneriyorum çünkü herşeyden önce biz kendimize değer vermeliyiz bizi insanların uzmelerine izin vermemeliyiz. Diğer yorumlarda okudum bı arkadaş doktor önermiş Mehmet Fatih Karslı bende Instagram da takip ediyorum bu konularda çok iyi gerçekten ona bı görün. Umudunu kaybetme dediğim gibi bu şekilde hamile kalan çocuk sahibi olan bir sürü kişi var. Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda. 
0 oy
(53 puan)
Merhaba ben kendimi bildim bile ire derecede poliskist över hastasıyım bende ilk evlendim zamanlar olmasını çok istedik olmadi çok söz duydum 6yil denedik eşimle olmadı en son çare tüp bebekti ikizlerim dünyaya geldi ve sana en güzelini söyleyim hiç aklımda yokken ikizler 2yasindayken doğal yolla hamile kaldım olmaz denilen mucize oldu bn ilaç içmeden asala adet olmadim yurtlama zamanın hiç bilmezdim rabbim ol diyince oldu ama ben diyetler yapiyordum maydonuz suyu iciyordum hamilelik kilomdan kurtulmak icin  bebeğim doğduktan 2yil sonra tekradan hamileyim şuan  benncok kafama takip üzülüp stres yapıyordum ozmanlar aslında beyinde bittince herşey guzel oluyor sana tavsiyem İbrahim Saraçoğlu incir havuç kürünü dene cnm bizler için ve cok iyi
0 oy
(246 puan)
Hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim en kısa zamanda,en hayırlı şekilde ve en kolay yollarla sana güzel evlatlar nasip etsin.bu arada ümidini kesme karşı komşum 4 yıldır evli çok uğraştı oda,polikistik teşhisi konulduktan 2 ay sonra tedavi sürecinde kendiliğinden hamile kaldı.şuan 26 haftalık.darısı hayırlısıyla sana olsun
0 oy
(62 puan)
Folibol folik asit kulan belki faydalı olur ben kullandım hamile kalmiordum etkisini gördüm ilk gebeliğim onerdigim kisilerde şuan gebe doktoruna danış inşallah rabbim sana Bir evlat nasip etsin 
0 oy
(23 puan)
Ben senin duacın olucam canım . İnşallah diğer adet gecikmesinde hamile olduğunu öğrenirsin ,inan hiç beklemediğin zaman sürpriz oluyor . Bende tedaviyle hamile kaldım o piskolijiyi bilirim özellikle eşin daha da seni baskılaması daha da mahvediyor . Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun 
0 oy
(296 puan)
Benimde 2 yıldır olmuyor  Bayram için her gittiğim yerde neden yapmıyorsunuz diye sordular durdular oysa çoğu kişi biliyor olmadığını bu ay hsg çektirecegim benimde polikistik var bir tane kistim var tüplere bakacağız duruma göre tedaviye başlanacak artık çok istiyordum 
0 oy
(865 puan)
İyi de çok basit klomen başlasın doktorundan iste pko için birebir ilaç ben günde 4 adet ictim yanında bitkisel kullandım o şekilde gebe kaldım hemde üçüncü denemeydi hiç üzülme rabbim dermansız dert vermesin seninkinin çözümü var en azından 

 Birazda kendini spora ver yağ yak en kısa zamanda gebe kalırsın inşallah 
0 oy
(67 puan)
Ne desek boş bunu çok iyi bilerek bişeyler söylemek isterim. Beş yıl gezmediğim hastane, gitmediğim doktor kalmadı, 6aşılama 2 tüp bebek tedavisi yaptık, ikinci tüp bebek tuttu çok şükür bir kızım var. İkinci bebek hiç aklımızda yokken kendiliğinden sürpriz yaptı beş buçuk yıl sonra. Ne zaman kafadan olur mu olmaz mı kaygısı çıkıyor, o zaman vücut kendini normal çalıştırabilir duruma geliyor. Gerçekten takmadığınızda işlerin daha kolay yoluna gireceğini göreceksiniz. Bunu Dışardan söylemek çok kolay gibi ama yaşadım ve rahatlayın diyorum, geciktiren Rabbim en güzelini versin ❤️
0 oy
(1,728 puan)
Bacım git vajinal sülük yaptır o ay hsmile kalırsın bana da dua edersin
0 oy
(276 puan)
Ah be kuzum bundada vardır bir hayır o şekilde düşün üzülüp TE kendini yıpratma kurban olduğum mevlam ol derse oracıkta olur zaten zamanı vardır demekki 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 210 göst.
0 oy
31 cevap 1,208 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
9 Şubat 2022 Doğum kategorisinde 4Duygu_ceylin (1 puan) sordu

651,215 soru

3,428,087 cevap

4,260,644 yorum

184,063 üye

...