0 oy
89 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (19 puan)
2 ignemde olmadı kızlar bu ay rahim filmi cektiricem belli bir günde mi yapiliyor tecrübesi olanlar paylaşabilir mi
Gebelik haftası Yokkkk

3 Cevap

0 oy
(545 puan)
Beni doktorum adet bitiminden 5 gün sonra çağırmıştı. Anestezi alıp öyle çekilmişti. Eşimle gitmiştim ne kadar sürdü dedim. İçeri girmenle çıkman arası 10 dakika dedi. Daha sonra 3 gün kadar hafif adet sancısı gibi sancım olup kanamam olmuştu o kadar. Bir de rahim filmine giderken fazladan iç çamaşırı ve ped götürmeniz lazım.
(19 puan)
Peki ağrı sızı oluyor mu çok olumsuz şey söylediler de
(545 puan)
Anestezili olunca zaten uyumuştu uyandığımda karnımda adet sancısı kadar bir sancı vardı sadece o da 3 gün kadar sürdü ve geçti. Sadece anestezi alacağım için gece 12 den sonra birşey yiyip içmemiştim.
önce (13 puan)
Hocam bu işlem ve toparlanma süreci toplam kaç dakika sürdü, ben de bugün gireceğim de
önce (545 puan)
Eşimin söylediğine göre rahim filmi için içeriye girmemele eşimi içeri çağırıp beni uyandırmasını söylemeleri arasında 10 dakika varmış ama içeri girince de hemen başlamadı anestezi uzmanı ilacı hazırlayım kolumdan verdi sonrasında da beni acile çıkardılar yarım saat 40 dakika kadar da orada durup çıktım.
önce (13 puan)
Tamamdır çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(476 puan)
3 dusuk 2 kurtaj sonrasi mecbur cekildim ozel hastanede cekildim ama doktorum anestezi vermicem dedi adet biter bitmez gittim bana guven aci olmayacakk dedi guvendim gittim 10 15 dkkalik bi islem aci esigim ne yuksektir ne dusuktur elimden geldigince dayanirim ama yalan soylemeyim aci hissettim ama cektirebildim yani kotu olmadim bittikten sonra 1 gun cok az damla damla ara ara kan geldi ped koydum sonrada gebelik icin denemeye başladım bu arada 3 4 gun antibiyotik kullandim ve benim sadece cekilirken adet agrisi gbi agrim oldu sonrasinda hic agrim olmadi..
(19 puan)
Peki ondan sonra gebelik oldu mu acaba rahim filminden sonra gebelik şansı yüksek diyolar ya
(476 puan)
Evet oldu rahim filmi sonrasi ilk 3 ay icinde genelde oluyor
0 oy
(60 puan)
Özeli tecih ettim bende hem cikincada agri kesici seeum takti hic agrim olmadi kanamm vardi tampon koymuslardi zaten iji gun duş alma demisti benim doktorum acikti tüplerimde hersey iyi cikmisti cok hamilelik yasadim sonrasinda ama sonu husran oldu benim ileelemiyor hamileligim genetikte yaptirdik esli kismt ozeli tercih et derim temiz raht acisiz
(19 puan)
Özele gidiyorum bende ama bı önyargı oluştu söylenenler den
(60 puan)
Ön yargılık ne varki bu konuda anlamadim ben özeli tercih ettim ağrı eşiginiz düşükse aneztezisiz zor bi islem benim kanamm oldu baskasini bilemem cok kanamm oldu oluyor demekki sizdede olursa korkmayin agrim hic olmadi serum veemislerdi uyandigimda

İlgili sorular

648,937 soru

3,419,387 cevap

4,250,582 yorum

183,427 üye

...