0 oy
45 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (105 puan)
Kızlar öğlen 4 minik lahmacun yedim. Sonra üzerinden iki parça çikolata yedim. Hastaneye gittim 2 saat içinde kan şekeri bakıldı. Az önce sonuçlarima bakayım dedim E nabiza,  sonuç 115  diyor. İyi mi acaba?

Ben şeker yüklemesi yapmadım doktor yapma dedi ilkinde yapmistim kötü olmuştum.
Gebelik haftası 16

1 cevap

0 oy
(2,077 puan)
Evet, güzel. 2 saatlik tokluk şekeri 140 altında olması gerekiyor diye biliyorum. 
(2,077 puan)
Yediğimi şekerli şeyler elbette etkiliyor ama hiç bununla uğraşmayın, bana da şeker yüklemesi dediler ilk gebeliğim bebeğim 3 hafta ilerideydi, ben şeker yüklemesi yaptıramadım sağlık sorunumdan ötürü dahiliyeye gittiö durumu izah ettim, 3 aylık kan şekerime baktı 1 saat tokluk 1 saat açlık baktı, 3 aylık kan şekerim temiz çıktı toklun açlık temiz çıktı, dedi ki 1 hafta evde cihazla ölçüm yap dedi, 1 hafta ölçtüm, sonunda şekeri yoktur tanısı aldım doktoruma inatla sordum kesin şekerim yok de mi diye evet gerekli testleri yaptım yok dedi. Benim tavsiyem dahiliye doktoruna gidin 3 aylık kan şekerinize baksın onun yerine.
(105 puan)
Çok şükür sorunsuz atlatmışsınız, ben ilkinde neler çektim ahh bir bilseniz... 3 aylık şeker ölçümü ilk kez duyuyorum çok cazip geldi vallahi Çarşamba günü gidip yaptırayım. Çok teşekkür ediyorum.
(2,077 puan)
Hba1c testi kandaki 3 aylık şekere bakıp diyabet tanısı koyuyorlar, insülin direnci o bu şu hepsine baktı doktorum bence siz de öyle yaptırın şeker yüklemesi yaptıramıyorsanız.

Rabbim bir daha yaşatmasın Allah kolaylık versin. Bence de yaptırın, inşAllah çıkmaz dualarım sizinle.
(105 puan)
Allah'ım razı olsun sizden çok teşekkür ediyorum bu önemli bilgi için çok çok teşekkür ediyorum. Çarşambaya randevu bulursam kesinlikle gideceğim inşallah.
(2,077 puan)
Allah sizden de razı olsun, ne demek, Rabbim saha yaşatmasın inşAllah temiz çıkar sorunsuz ilerler gebeliğiniz.
-Reklam-

649,424 soru

3,421,220 cevap

4,252,886 yorum

183,543 üye

...