0 oy
119 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (517 puan)
Arkadaşlar 27 haftalık gebeyim Son bir haftadır bebeğimi göğsümün altında hissediyorum sanki yani ya da bana öyle geliyor çünkü nefes almakta zorlanıyorum sizde de aynı durum var mı? Doktora gideceğim de randevu bulamıyorum. Sizce bu normal mi?
Gebelik haftası 27+4

4 Cevap

0 oy
(243 puan)
Rahim büyüyor oda kaburga kemiklerine baski yapiyor canım benimde öyleydi kemikler bile açılıyormuş onun agrisiymis bebegimde hareketleriyle oyuyordu orayi resmen sonra karnim asagiya dusunce rahatladım suan 38+3 oldum o haftalarda jefes alamiyordum suan daha rahatim sen düşün :)
(517 puan)
Allah yardımcısın olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,benimde iki normal doğum var nedense bunda hep sezeryan olacakmışim gibi geliyor .
(243 puan)
Hayırlısı olsun hakkimizda ilk oglum 4 kgydi sezeryan olacagima eminken normal dogurdum bunda kilosu abisine gore daha kucuk suan 3200 du en son kesin dogururum falan diyorum ama hersey nasip :)
(517 puan)
Evet ikincisi daha erken gelip sürpriz yapabilir size ,ben ilk 39 ikinci 37 haftalık doğurdum
(243 puan)
Ay hadi insallah ya valla kendi sancisiyla oluverse o kadar iyi olacak ki ilkte hic bisey yokken suni sanciyla 12 saatte oldu cok zor bir surec gecirdim sonrasinda da o yuzden buda kilo alacak diye ödüm kopuyor kendi sancim gelsin diye1 haftadir yerimde durmuyorum :))
(517 puan)
İnşallah olur yeterki sen çabala canım
-Reklam-
0 oy
(127 puan)
Bende 26 +3 günlük hamileyim aynı durumdayım sıcaktan nefes alamıyorum başa nasıl yetiştiricem düşünüyorum bebeğiniz ne bellimi  

Tahmini doğumunuz ne zMan
(517 puan)
Temmuz ortasi olacak kısmet olursa
0 oy
(17 puan)
Bebeğin doğum pozisyonu almdıgı için olabilir. Çünkü benimde ilk gebelikte öyleydı çok zorlandım düzelir diye umut ettım duzelmedı sezaryen olmak zorunda kaldım. 
(517 puan)
Peki daha erken değil mi döner inşallah çünkü sanki midemin üstünde bişey varmış gibi hissediyorum, kaburgalarımin altında gibi daralıyorum ama son kaç gündür öyle düzelir mi acaba? Hafta sonu hastaneye de gidemiyorum.
(17 puan)
Hastahanelik birşey yok canım hem bebek büyüyor hem de ters o yüzden senı bu kadar rahatsız ediyor. Şuan ikinci gebeliğim 33 haftalığım bu bebeğim de tersdı ve aşirı rahatsızdım belki biraz ilkel gelecek ama eski bir ebeye denk geldim bebeği düzeltirdim ve dünya varmış dıyorum. Öncesinde ne oturabılıyordum ne uyuyabılıyordum iki adım atsam nefes nefese kalıyordum ama şuan iyiyim  çok şükür. İnşallah senin de biran önce düzElir  ve rahatlarsın
(517 puan)
Kız evet bende bı önceki gebeliğimde 8 aylıkken bı ebe düzelmişti,bu sefer daha yeni 7 ye girdi öyle rahatsız oluyorum , tekrar ebeye gidebilirim ama erken olduğunu düşünüyorum ya tekrar ters dönerse diye
(17 puan)
Biraz daha bekle inşallah kendılığınden duzelır düzelmezse varsa bı ebe kacırma düzelt derım. Çünkü doktorlar anlamaz ama ebeler bu işi gerçekten çok iyi biliyor
(517 puan)
Aynen teşekkür ederim
0 oy
(517 puan)
Post yukarı çıksın 

649,872 soru

3,422,883 cevap

4,254,753 yorum

183,677 üye

...