0 oy
289 göst.
Doğum kategorisinde (29 puan)
Merhaba arkadaslar. Bir kac gune 37 haftalik olacam. Ozele gidiyorm.ilk gunden beri ayni doktora. Iki gun once kontrolum vardi. Doktorumla ilk defa doguma dair konustum. Biliyosunuz hatay depremde yıkıldı. Ben hataysa ama reyhanli ilcesinde oturuyorum. Burda hersey yolunda cok sukur yıkım olmadi. Bu yuzden hataysaki bir cok doktor memur buraya yerlesti. Benim dr da reyhanlida calisiyor. Sordum ben antakyadami yoksa burdami oturuyosunz diye. Antakyada dedi. Gece sancilanirsam nasil yapabiliriz dedim yetisebilirsem geliyorm ama genelde gece gelemiyorum dedi. Ama gun icinde kontrollerimi yapiuorum aciklik gorursem gerekeni yapiyorum dedi ben dogurtuyorum dedi. Çok tedirginim. Ben sadece dr ma dogurmak istiyordum. Ebelerin eline kalmak istemiyorum. Ilk dogumum epiduralli normal dogundu. 3 icerden 3 disarsan kesigim vardi. Smdi nasil olacak diye cok strese giriyorum. 
Gebelik haftası 36+4

1 cevap

0 oy
(550 puan)
Epidural nasıl canım yani gerçekten de bişey hissetmiyor musun ,yada sancini ne zaman a kadar hissediyorsun?
(29 puan)
Ben hic sancm yoktu normal.kontrole gtmstm 39. Haftada. Iki cm aciklik var sesi dr. Yatirdi. Giderse  o kdr yolu geri gelirsin demisti. Antakyada dogurmustum cnku. Yatis yapildi. Once epidurali taktilat belimden igne gibi hisey yaptilar naptilar bilmiyorum acidi ama cok degil. Anlik bir acı. Sonra aksam 8 miydi neydi doktor suyumu patlatti suyum patlayinca sancilanmaya basladim. Oncesinde sancim yoktu. Ciddi sancilat yasadim. Sancilanirken bana takilan epiduralden ilaci verdiler. Ondan sonra sancilarim kesilmeye basladi yavas yavas. Yine sanci. Vardi ama azdi cnku ikinmam gerekiyordu o yuzden dozunu o gore vereceklerinu soylemisti dr um. Alttan muayene cok zor oluyordu mesela epidyralden sonra alttan muayene bile acimadi. rahat konfotlu bir dogum oldu. Ama kesik atilinca sonrasi biraz sknti oldu tabi. Yine epiduralli istiyorum. Sezeryan bilr olsa.
(550 puan)
Özelde oldun dimi çünkü bizim burda devlet e yapmiyorlar
(29 puan)
Evet ozelde oldum.
(550 puan)
Hm anladim cnm çok teşekkür ederim ilgin için ayrıntılı bilgilendirdiğin için :) Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
(29 puan)
Rica ederim  zaten basima ne geliyosa bu detayciliktan geliyo
-Reklam-

İlgili sorular

651,773 soru

3,430,299 cevap

4,262,946 yorum

184,215 üye

...