0 oy
607 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
39 haftalik hamileyim özel bolge icin nasil bir yöntem ile tüy alimi yapabilirm göremiyrz haliyle eşimede cekiniyrm fikri deneyimmi olan var mi
Gebelik haftası 39

12 Cevap

0 oy
(194 puan)
Ben kuaföre gidiyorum egilemiyorum artık 38 haftalıgım 
-Reklam-
0 oy
(469 puan)
Yani ben hiç ağda kullanamiyorum maalesef derim zaten alerjik kabarıyor günlerce mahvoluyor ağda yaparsam iğne olmak zorunda oluyorum hep jilet kullanıyorum o da biraz hızlı çıkartıyor ama hastaneden çıkana kadar idare ettim . Bir hamileyken çok egilemedgim için bir bacağımı oturaga koyup el yordamiyla hallettim eşimden isteyemezdim yani onu. Biraz uzun sürüyor ama yapicak bisey yok.
0 oy
(78 puan)
Artk bu haftadan sonra kendin bişey yapamazsın bence kuaföre git beklemeden 
0 oy
(116 puan)
Ben küçük bbir ayna ve jilet yardımıyla alıyorum. Ağda zor iş çünkü ve kuaför de dinen uygun değil. Yapabiliyorsan kaliteli jiletlerle pürüzsüz olabiliyor. İlk dogumumda da öyle yapmıştım. Zaten çoğu doktor ağda bile önermiyor. Makasla kisaltin diyor ama içime sinmez.
(177 puan)
Canım hangi jileti kullanıyorsun kaliteli demişsin ya bende alırım o yüZden soruyorum
(116 puan)
Ben gillette venüs kullanıyorum. Kendinden sabunu var üzerinde.baska sabun kullanmana gerek kalmıyor .Bi ara hatta çok popülerdi. Bütün internetteki tanıtım yapanlar paylaşmıştı. Üzerindeki sabunu bitince de kullandım. Bu seferde özel bolgeme dalinle köpürtüp kullandım. baya bebek gibi yapiyo cidden.
(177 puan)
Kararma yapıyor mu canım
(116 puan)
Normalde benim hamilelikten kaynaklanan zaten bı koyulasmalarım var. Sizinki eğer kararmadıysa bilmiyrm. Sadece su var kaşıntı fln yaşamadım. Sivilcelenme vs. ben aldiktan sonra bazen nemlendiriyorum da krem ile.
0 oy
(209 puan)
Git kuaför,e ağda yaptır ben öyle yapmıştım sezaryen olmuştum hiç uğraşmak istemiyorum yada siz öyle yapmak istemiyorsanız jilet Venüs Max 3 kulanın çok iyi
0 oy
(1 puan)
En iyisi hemsire eldiveni ile almak iki eline de birer tane gecir ve ayna ile yavas yavas cekerek al gayetten temiz oluyor ve jilet gibi de hemen cikmiyor ilk defa alacaginiz icin biraz agri olabilir ama o agri asla bir agda agrisi kadar siddetli degildir.
(72 puan)
Aynen bende eldivenle kendimi alistirdim ilk başta zordu hani jiletle yaptığım için kalındı ya ilk defa yapınca 1 hafta anca gelir 2 defa yapınca  2   3  haftada bir gelir benim de öyle 1 ay sonra çıkıyor hemde ince geliyor
(97 puan)
En iyisi eldiven bencede bende eldiven kullanıyorum
0 oy
(251 puan)
Bende agda kullanamıyorum cildimden dolayı jilet kullanıyorum valla aynayı alıyorum dus sırasında jileti kaba koyuyorum su dolu ozl bölgemede köpük suruyorum oyle alınıyo iyi bir jilet alırsanız zorlamiyo beni 1 hafta götürüyo genelde doktor kontrolu öncesi yapiyorum tertemiz gidiyorum daha bakmadi alttan falan ama her ihtimale karsi aliyorum suan 38+4 olduk sali günü kontrolüm var pazartesi bakalim nasil yapcam diye kara kara düşünüyorum bende zor oluyor ama yapacak birsey yok agdaya zaten hem ciltten hemde ben başkasının o bölgeyi kadın da olsa görmesini doğru bulmuyorum. İnsallah doğumdan sonra ev tipi lazerle azaltmaya çalışacağım  :))
0 oy
(268 puan)
Kuaför mantıklı 
0 oy
(112 puan)
Bn lazer yspiyitdum hamile kaldgmda bıraktım  yani eldivenle aliyrum hem fazla ağrı olmuyor hemde çok çabuk aliniyor
0 oy
(72 puan)
Vallah ben eldivenle alıyorum 3 ayliğimi bitirmek uzereyim
0 oy
(174 puan)
Ayna ve ısık yardımıyla epilatorle alıyorum çok rahatım
0 oy
(1 puan)

Ağda yaptırın en azından daha geç çıkar ve çıktığı zamn da sizi rahatsız etmez

 Not:

    kuaförüm  ve mesleğinin bana verdiği tecrübe ile konuşuyorum son doğuma birkaç gün kala ağdaya giderseniz her an doğura bilirsiniz ağda doğumu hızlandırır sâdece dikkatli ve kontrolü olun her an hazırlıklı olmanın faydası vardır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 658 göst.
0 oy
15 cevap 1,142 göst.
0 oy
5 cevap 280 göst.

651,010 soru

3,427,205 cevap

4,259,733 yorum

183,999 üye

...