0 oy
330 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
İlk bebeğimde göğüz ucum yok gibiydi 6 ay emzirme ve sağma ile bi şekilde anne sütü verebildim sütüm bazen yatağa akacak kadar olurdu bazen olmazdı şimdi 2. Hamileliğim 5 yıl oldu göğüs ucum artık var bu sebeple göğüs ucu tutma problemim olmaz inşallah ama ilkinde sütü az olup 2. De sütü olan varmı aranızda ??

3 Cevap

0 oy
(1,290 puan)
Ben de merak ediyorum mesela benim ilkinde belirsiz bi sebepten meme reddi vardı. Etmiyordu ama çok zor. Memeyi tutturana kadar akla karayı seçiyordum. Gerçi belki de bebekle alakalıydı. 
-Reklam-
0 oy
(219 puan)
Bnim kızım emmedi ilk dogudugu gün emdi sonra hiç tutmadı hep sagdim verdim . Şuan tekrar gebeyim yine göğüs ucum yok inşallah bu bebeğim emer . 
0 oy
(68 puan)
Göğüs ucum vardı ama oğlum hiç göğsümü tutmadı emmedi sağmaylada doğru düzgün sütüm çıkmıyordu. İnşallah bu sefer aynı sıkıntıyı yaşamam emer ve sütümde bebeğime yeter.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.
24 Ocak 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde EEvrimm (118 puan) sordu
0 oy
4 cevap 530 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.

1,437,721 soru

23,639,377 cevap

307,835 kullanıcı

...