0 oy
248 göst.
Doğum kategorisinde (39 puan)
İyi günler bebeklerimin arası 16 ay olucak ilk doğum sezeryan oldu ve doğumdan sonra aşırı kabızlık ve gaz sancısı çektim şimdi dört aylık hamileyim herkes yarım uyuttugum için oldu gaz sancın bunda tam uyut aynı olmaz diyolar sizce doğru mu yaşayan var mı ve dikişler tam iyileşmedigi için erken doğum mu olur
Gebelik haftası 15+3

6 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
Böyle zamanlarda herkes uzman edasıyla bir şeyler söyler zaten. Benimki de spinaldi. Değil gaz sancısı, ufacık bir baş ağrısı bile yaşamadım. O kadar sorunsuz bir doğum yaşadım. Yani bunu diyen de hangi mantığa veya bilgiye dayanarak bunu söylemiş merak ettim. 
(54 puan)
Demekki herkesin bunyesi farkliymis ki sorun yasayanlarda olabiliyormus. Bende de bas agrisi gaz kabizlik cok vardi. Neskafe ve meyve suyu ile gecirdim 3 gunumu arti kanamam da cok vardi neredeyse 2 ay kesilmedi mesela demem oki siz rahat gecirmissiniz iyi guzel yorumunuzu yaptiniz bizimde kotu gecti diye yorum yapmayallimmi biraz cik empati ya .
(4,622 puan)
Hanımefendi benim yorumumu çok çok yanlış anlamışsınız siz. Ben burada yorum yapanlara tek kelime etmedim, arkadaşa ETRAFINDAKİLER spinal sezaryen olduğun için gaz sancısı yaşamışsın demiş, ben de diyorum ki gaz sancısının spinal sezeryanla alakası yok, bu kişiden kişiye değişiklik gösterir ama çevremizdeki insanlar bundan olduğuna çok eminmiş gibi doktor edasıyla yorum yaparlar dedim. Yani sizlik bir şey  yokken neden üstünüze alındınız onu anlamadım.. Önce dikkatli okuyun, ondan sonra yorum yapın olur mu.. Bana empati dersi vermeden önce, okuduğumuzu anlamaya çalışalım lütfen..
-Reklam-
0 oy
(134 puan)
Ben tam uyudum ve gaz sıkıntım hic olmadi. Hatta ilk gunden ayaktaydim
0 oy
(952 puan)
Yarım uyut tam uyut derken ne demek istedin ? Belden uyuşmadan ya da genel anesteziden mi bahsettin ? Eğer onlardan bahsettiysen beni belden uyuşturdular gaz sancısı vs olmadı . 
0 oy
(54 puan)
Benide belden uyusturdular ilk dogumda narkoz bas agrisi yapiyo habire neskafe ictim. Bide aferdersiniz cok kabizdim 1 koli meyve suyu ictim 3 gunde kucuklerden
0 oy
(451 puan)
Ben ilk doğum da belden uyusturdular ama uyutmuslardi ikinci sezeryanimda uyaniktim hiç baş ağrısı çekmedim gaz sıkıntısı da çekmedim ama ilk 6 saat içinde birşey yeyip icemiyosun 6 saat sonra sıvı tuketiyosun ztn ilk zmnda gaz çıkartmak zor oluyor evet ama vücudun toparlanan kadar çıkarıyorsun ztn 
0 oy
(1,942 puan)
Yok canım ya bu gaz sancısının doğum şekliyle ilgisi yok emin ol. Yorumlarda da spinal olup gaz sancısı çeken de olmuş çekmeyen de yani herkeste farklı olur. Dikiş konusu da kişiden kişiye değişir. Ben burada 3 ay aradan sonra hamile kalıp doğum yapan arkadaşı tanıyorum dikişlerinde hiçbir sorun yaşamadı. Seninki de öyle olur inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
5 cevap 216 göst.
17 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gayebilal (13 puan) sordu
0 oy
5 cevap 191 göst.
0 oy
6 cevap 336 göst.

651,500 soru

3,429,290 cevap

4,261,810 yorum

184,137 üye

...