0 oy
466 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (62 puan)
12 saat içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım. Ama şuan hamile olduğumu öğrendim idrar testinde.

Yumurtlama dönemim değildi. Saatine uygun da kullandım hapı. 

Daha önce kullanıp hamile olduğunu öğrenen var mı süreciniz nasıl ilerledi? 
Gebelik haftası 4

7 Cevap

0 oy
(74 puan)
Ertesi gün hapı ile 22 haftadan selamlar canım  sağlıkla gelsin bebek. Ben çok endişe ettim ama doktor bana sende olan hormonun yüklü halı korkma bişey olmaz gayet sağlıklı dedi. Şimdilik bir sıkıntı da çıkmadı. Yarın nasipse ayrıntılı ultrasonun var umarım onda da bı sorun çıkmaz. Başka bir doktor bana daha keseyi bile görmeden hemen sonlandirmamiz lazım demişti. Bebek istemesem de çok üzülmüştüm üç dört doktora gittim ama diğer tüm doktorlar sorun olmayacağını söyledi ilacın. İçiniz rahat olsun zaten ilaç kötü bir etki yaparsa düşer bebek dediler.
(62 puan)
Yumurtlama döneminde miydiniz. Ne kadar süre de aldınız hapı. Hiç beklemediğim bir gebelikti çok şaşkınım
(74 puan)
Tam yumurtlama dönemi olup olmadığını hatırlayamıyorum ama 8 saat içinde almıştım ilacı ben. Benim için de çok zordu kabullenmek ama gelmek istedi nasibi varmış sizin için de hayırlısı olur umarım
(62 puan)
Ayrıntılı ultrason da bişey çıktı mı peki
(74 puan)
Çok şükür bir problem çıkmadı. Gayet iyi haftasıyla uyumlu. Tabi ki her hamilelik bir bilinmezlik doğunca görünecek herşey ama en azından bir sıkıntı var denmedi.
(62 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için
-Reklam-
0 oy
(123 puan)
Arkadaşım kondom + ertesi gün hapıyla hamile kaldı, doğurdu. 4 yaşında oğlu şuan. 
0 oy
(34 puan)
Bende sizin gibi 12. Saatte kullandım ama hamile kaldım. Çok korktum bebeğimde bir şey olacak diye. Kadın doğum perinatolojiye gönderdi. Perinatoloji doktoru kullandığın zaman hamile degilmissin ya hep ya hiç kuralı geçerli dedi. Ya direkt düşük yaptirirdi ya da hamileliğin sağlıklı ilerler dedi. Şu an 19+5deyim çok şükür bebegim sağlıklı.
0 oy
(6 puan)
Merhaba. Ben postpill ilaç içtim. Ona rağmen hamile kaldım şu an 34+5 im. Bebekle alakalı bir sıkıntı yok çok şükür. Plasenta Premier sorunum  oldu ama bunun ilaçla bi alakası yok tabiki. 
0 oy
(62 puan)
................. 
0 oy
(20 puan)
Ertesi gün hapı ile 17+3 den selaaammm güvenmemek gerek  spraile bile güvenmemek gerekiyor doktor, sağlikli dedi, ve gayet de sağlıklı ilerliyoruz takılma hamileliğinin tadını çıkar :) 
0 oy
(645 puan)
Annem o hapı kulanarak 3 tane kardeş getirdi bana hiç işe yaramıyo o korunma yöntemi

652,140 soru

3,431,833 cevap

4,264,641 yorum

184,317 üye

...