0 oy
81 göst.
Doğum kategorisinde (29 puan)

Arkadaslar nst de biraz sanci cikmis bnm hic sancim yok. Sadece karnimda sık sık sertlesmeler oluyor. Arada birde arkadan bobrek taraflarim bir kac saniye sancilanip geciyor. Nst si boyle olan var mi acaba. 

image

Gebelik haftası 38+1

1 cevap

0 oy
(5 puan)
Merhabalar,29.haftada normal kontrol amaçlı gittiğimde doktorum nst girebilcemi söyledi aynı şekilde bende gayet normal hiç bir sorunum yokken nst de sancılarım olduğunu öğrendim ve ufak sancılar değil doğum sancılarına yakın şekilde doktorum serum ve ilaç verdi fakat benimde hiç bir ağrım yoktu aynı şekilde karın sertleşmesi oluyordu ara ara bazende bel ağrılarım ben bu durumu normal bebek büyüdükçe diye yorumluyordum şimdi 31+4 haftamdayım haftada bir düzenli ilaç (progestan ve adalat) kullanıyorum o tarihten bu zamana yani ciddiye almanızı bol bol dinlenmenizi öneririm bazen fark etmesek bile bu durumlar yaşanıyor.

Zamanında hayırlı doğumlar dilerim:)
(29 puan)
Dinlenmek gibi bir luksum olsa keske=) ev isleri ve cocuk pesinde kosmaktan mahfoluyorum inanin. Sizin tarihiniz daha erkenmis. Allah hepimize saglikli guzel dogumlar nasip etsin insallah. Tesekkurler yorumunuz icin
(5 puan)
Maalesef bi çok kişi aynı durumda.Rica ederim :)
-Reklam-

651,979 soru

3,431,053 cevap

4,263,769 yorum

184,271 üye

...