0 oy
286 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (31 puan)
Kızlar kaç gündür canım kahve çekiyor bende sütlü Nescafe aldım her gün bir bardak içiyorum zararı varmı sizce
Gebelik haftası 22

7 Cevap

+2 oy
(534 puan)
Zararlı tabii canım. Bir sürü karmaşık şey var içinde. Normal türk kahvesini sütle karıştırıp yap çok canın çekiyorsa. Onu da her gün içme arada iç. Üçü bir arada olanları normalde bile içmeyin diyorlar çünkü süt tozu denilen şey hiç iyi birşey değil.
-Reklam-
+2 oy
(4,622 puan)
Doktorum hazır paket kahveleri kesinlikle yasaklamıştı. Gebe olmayan biri için bile zararlı granül kahveler. Türk kahvesi içebilirsiniz. Dilerseniz sade, dilerseniz sütlü. 
+2 oy
(6,097 puan)
Bebek olmasa da Nescafe zararlı. İçmeyin şöyle çöp kahveleri.
+1 oy
(117 puan)
Zararı var mı yokmu ama  keşke lmasaydın boykot yapıyor o kadr. O masumlar icin
0 oy
(1,942 puan)
Sizcesi bizcesi yok, doktorlar tarafından zararlı olduğu söyleniyor. Hamile olmayanlar için bile doktorlar zararlarından sürekli bahsediyor, kulak ardı etmemek gerekir. Türk kahvesi içebilirsiniz onun yerine.
–1 oy
(63 puan)
Ben her gün içtim ama haftam ilerdeydi baya. Ama günde birkere Türk kahvesi icebilirsin.  Kiz kasmayın kendinizi bu kadar Bn ne kolalar kahveler içtim çok şükür hiçte birsey olmadi. Kendi vucudunu bunyeni kendin bilirsin yani bana olmadi bisey  abartmadan ye ic içini ferah tut her zaman iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma.  Rahatına bak tadını çıkar valla 
(63 puan)
Ya geçtiğimiz yolları anlatıyoruz tabi ki hasta değiliz hamileyiz niye bu güzel günlerimi maf ediyim keyfime bakarım valla kahve içmekten kime ne olmuş ben birsey olanı hiçgormedim . Haa olabilir söyledimya yani bende olmuyor başkasında olmuyor sende olabilir kendini sen iyi tanırsın diye . Kalkıp da benim dememle koca koca bardak kahveler icmezya.  Bu kadar kasmayacan kendini. Günü varsa  omru varsa doğup yaşayacaksa başına taşla da vursan birsey olmaz . Allah bilir herseyi Allah büyük. Birsey olmadan sag salim kucağına alsın bütün gebeler.
(1,942 puan)
Önce tedbir, sonra tevekkül. O kadar doktor haizr kahvelerin zararlı olduğunu söylüyor, zararlı olduğunu bile bile bir şeyi yiyip içmekte kafasızlıktır. Herkesin zararı kendine ama zararlı olan bir şeyi başkasına da ye iç bir şey olmaz diye de tavsiye etmemeli. Vebaldir bu...
(63 puan)
Neyi tavsiye etmişim canım. Abartmadan iç dedim dimi . Yada ben koca koca bardakları iç mi dedim . Niye vebale gireyim masum bebege .hepimiz anneyiz kim kötü birsey olsun ister
(5,693 puan)
bu zarar hamilelikte yuklenmiyorki:) normalde hamile olmayana da zarar. millet hamile olunca kendini uzayli falan saniyor benim garibime giden o:) bi anda kolaya falan cipse mipse zarar yükleniyormus gibi muamele yapiyorlar. oysa hamile olmayana da zarar zaten.
(534 puan)
Zaten zararlı diyenlerin çoğu hamile olmayana bile zarar diyor abartmadan tüket diyor uzaylı değil hamileler ama kendinden başka bir can dan daha sorumlu. Kendine dikkat etmeyip bebeğine dikkat etmek istiyor olabilir.
–2 oy
(377 puan)
Bence içilebilir kendim de 2 günde 1 iciyorum nescafe fincanı ile hamilelikte sigara içen anneler var onlar kadar zarari yoktur herhalde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 559 göst.
0 oy
7 cevap 414 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 1,537 göst.
15 Aralık 2021 Doğum kategorisinde Admin (29,966 puan) sordu

651,271 soru

3,428,354 cevap

4,260,875 yorum

184,086 üye

...