0 oy
81 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
11+3 haftalık gebeliğim var..kese etrafında kanama alanlarım görüldü ve düşük tehdidim var..Günde 2oo mg dan 3 doz Progestan alıyorum.. Tüm bunlar yetmezmiş gibi 2 gündür çok hastayım.. az önce acilden geldim ve doktor influenzadan şüphelendi. 1000 mg lik antibiyotik yazdı..Bir yandan düşük tehdidi bir yandan bu hastalık ne antibiyotik konusunda ne yapacağımı bilemedim..Bu durumda olan ya da bu durumla ilgili tecrübesi olan varsa cevap verebilir mi?çok teşekkürler şimdiden.. 
Gebelik haftası 11+3

1 cevap

0 oy
(181 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Acil doktoru gebe olduğunu biliyorsa ona göre vermiştir herhalde. İçiniz rahat etsin istiyorsanız polikliniğe gidin. Size dün yaşadığım bir durumu anlatayım oğlumu ateş ve grip belirtileri ile acile görürdüm haftasını idi antibiyotik verdi boğazı şişmiş dedi yolladı bizde ilaçları bitirdik biraz iyiydi ama öksürük vardı bizimde öncesinde çocuk doktoruna randevumuz vardı vitaminlerine baktoracaktım ve onun için gitmişken de muayane eder misiniz grip geçirdik ama hala öksürük var dedim Dr muayeneden sonra bu grip değil dedi çocuk kuşak enfeksiyonu geçiriyor dedi bende acil bize öyle söyledi değince oda çok çok mecbur kalmadıkça acile gitmeyin onlar sadece o anki durumu kurtarmak ve mıdahale etmek istiyor bizde zamanında çalıştık acilde o yüzden onlar bilmez ilgilenmez dedi. Bende artık bun a dikkat edeceğim size de fikir olsun diye yazdım 
(12 puan)
Evet biliyordu..Düşük tehdidim oldugunuda söyledim.. çok ulgilendi sağ olsun ..gebeliklerde kar zarar muhakemesi yapıyoruz dedi..bazen hastalık bebeğe daha çok zarar verebiliyor dedim.mumkunse polikliniğé gidin dedi..az önce kullandım,Rabbım hayırlısı neyse onu göstersin.. cevabiniz ve tecrübenizi paylaştığınız için çok ama çok teşekkürler..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.

655,735 soru

3,445,525 cevap

4,280,219 yorum

185,265 üye

...