0 oy
366 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
kapalı
Meraba kızları bebeğimin cinsiyetini çok merak ediorum bu aralar eşimin işleri sıkı die tek gidemiorum hastaneye sizce kız olursa nasıl olurum erkek olursa nasıl olurum lütfen fikirlerinizi soyleyin
Gebelik haftası 12
Kapatılma nedeni: Cinsiyet konularını sohbet bölümünden sorun!

7 Cevap

0 oy
(2,550 puan)
Valla her iki gebelikte birbiriyle aynı olabiliyor. Mesela tatlı ye erkek ekşi ye kız derler ben iki gebeligimde de ikisini yedim kızım oldu şimdi de oğlana hamileyim kız karnı yuvarlak yanlara doğru olur oğlan karnı dik top gibi olur derler kızımda evet karnım daha çok yanlarına doğruydu ama şuan erkek ve karnım aynı kizimdaki gibi duruyor ve karımda haftama göre baya büyük zaten iç karnımın dar olmasından kaynaklı kız bebek anneyi cirkinlestirir erkek bebek güzelleştirir derler kızımda cildim pamuk gibiydi oğlana hamileyim cilt lekelerim çok. Ve buna benzer şeyler işte hepsi hurafe yani. Belirtilerin felan cinsiyetle alakası yok :))
-Reklam-
0 oy
(481 puan)

Belirtilerin cinsiyetle cidden alakası yokmuş bunu kendimden bir kez daha anladım. Oğlumda tüm hamileligim mide bulantısı ile geçmişti bunda bir gün bile midem bulanmadi oğlumda yüzümde gebelik maskesi oluştu bu seferkinde yüzüm tam tersi aydınlandı oğlumda hiç baş dönmesi yasamazdim bunda baş dönmelerim oluyor. Oğlumda karnım 7 aylıkken çıktı bunda 4 ayligim kocaman oldu. Tüm belirtiler ilkinden farklı olunca bizde dedikki kesin cinsiyeti kız oglanda bunları yaşadım demekki.bu kız diye düşünmüştük.  Dün işte cinsiyeti öğrenmeye gittim bu da oglanmis :D hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah bu habere en çok sevinen erkek bebek isteyen oğlum oldu tabii

(98 puan)
Benm oğlumda hep erkek istiyor. Neden bi kız kardes olsun istemezler. Bana doktor kız dedi tam olmamakla beraber diyor ki insallah bidaha ki gittimizde değişir erkek olur :))
(481 puan)
Benimkinin dediğine göre kızla oynayamazmis o yüzden erkek olsunmus erkek olursa daha güzel oyun oynarmis . Şu an oğluma oyun arkadasi doğuracam yani :)
(98 puan)
Yavrum yaa sıkılıyorlar işte. Benmki birde büyük
0 oy
(650 puan)
Belirtilerin cinsiyetle alakası yok bence
0 oy
(24 puan)
Hiç alakasi yok hiçte uymuyor birbiri ile farklı ya da ayni kuranda yaziuor cinsiyetler. Allah ne verirse. Ben ilk kızımda gebelikte 9 ay mahvoldum. 2 kızımda cok rahat geçirdim.
0 oy
(57 puan)

Hepsi hurafe cidden %50 zaten %50 sine uyuyo %50sine uymuyo öyle düşün yapı meselesi çok kusan kız olur derler misal alakası yok kusup erkek olan var şuan yada rahat geçirip kızı olan kalça büyürse kız dyolar msal Buda saçma gebelikten önce nerenden kilo alyosan o şekil yerlerden kilo alyo insan hepsi sallamasyon gel görki içimiz içimizi yyo acaba ne cinsiyet diye araştryoruz bende dahil 16 haftadayım hala öğrenmedim geç gösterene de kız dyolar misal tutan var tutmayan bakalım bende tutcak mı :P inşallah tutar :)

0 oy
(4,622 puan)
Kız olursa da aynı olursunuz, erkek olursa da aynı olursunuz. Çünkü gebelikte yaşanılan şikayetlerin cinsiyetle hiçbir ilgisi yok.
0 oy
(843 puan)
Bende 12 hftalik salı günü randevu aldım hayrlisyla özelde ogrecem çok merak ediyorum benimde aşırı baş dönmesi uyku var bulantı ve koku hasisyetim var ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 318 göst.

651,916 soru

3,430,788 cevap

4,263,422 yorum

184,254 üye

...