0 oy
367 göst.
Doğum kategorisinde (57 puan)
kapalı
Kızlar ben dogum yaptım cok şükür
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(56 puan)

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın <3

(57 puan)
Amın Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(10 puan)
Gecmıs olsun gozunuz aydın Rabbım analı babalı buyutsunDarısı basıma artık
(57 puan)
Amın ınsallah rabbım bır avazda kurtarsın insallah
(10 puan)
Amin inşallah
0 oy
(214 puan)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Rabbim yolunu bahtını açık etsin hayırlı ömrü olsun inşallah<3 tecrübelerinizi anlatır mısınız bizde faydalanalim heleki benim gibi ilk anne olanlar:) 
(57 puan)
Haftaıcın doktorum suyumda azalma olduğunu ve bebegın kilosunun Yuksek olması sebebyle sezeryan'a yonlenrıebılrm demesyle ılı gundr uykularım kactı ne sancı ne acılma yoktu bu sabah kalkıp guzel bı temızlık yaptım aksamada esıme ıcım rahat degıl bı gıdıp suyuna bakalım bebegın dedim acıle geldim 4 cm acılmam varmıs doguma lacm dedı sancım yok ahtım yok dedim eve gıtmek ıstıyorum dedim göndermedi 2 saate geckın 7 cm anca acıldı sonrada sunu sancı verdıler 2 saat sunı sancı cekıp dogdu cok sukur ama cok fazlada dıkısım var
Rabbim sızınde yardımcınız olsun ınsallah
(214 puan)
Yanii 4-5 saat içerisinde doğdu şükür. Kaç kilo doğdu peki epizyotomi olunca dikişte hâliyle... Benim de en cekindigim şey açıkçası epizyotomi kesisi. Keserken veya dikerken hissettiniz mi ?
(57 puan)
Keserken hıssetmedım zaten o dogumnanının heyecanı agrısyla hıssetmıyosunuz ama dıkerken baya hıssettım ben ılk gebelıgımde yandan yırtık vardı onu hıc hıssetmedım ama bu asagıdan yırtıktı hem ıc hem dıs baya zorladı beni dıkıs suresı sızı korkutmak ıstemıyorum tabıkı ama umarım insallah sızınkınıze gerekte kalmaz
0 oy
(10 puan)
Hayırlı olsun, allah bağışlasın bende 37+1 bekliyorum. Dün fark ettim. Bebeğim tam aşağı inmiş ve hareketleri daha ağır oldu. Ayaklarını göğüs altinda değil karnimda hissediyorum. Sizce doğum yakın mıdır? 
(57 puan)
Rabbim bı avazda kurtarsın insallah yanı karnınızda hıssedyosanız ve agırlıkta yapıyosa Allah'ın ıznıyle ınmıs olması gerekiyor benımkı hıc ınmemıs kaburgalrmda hıssedyodum batyordu gogsume ve tas gıbı oluyordu karnım cok sukur gectı
(10 puan)
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Evet normalde sürekli göğüs altında ayaklarını uzatır ve asla oturamam ağrıdan.  Dünden beri ayakları karnımda ve aşağıda hareket ediyor hiç huyu da değildir. Öyle anladım aşağı indiğini.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
29 Ocak 2023 Doğum kategorisinde Gull lale (62 puan) sordu
+2 oy
8 cevap 532 göst.
0 oy
3 cevap 431 göst.

651,770 soru

3,430,269 cevap

4,262,901 yorum

184,215 üye

...