0 oy
262 göst.
14 Mayıs 2024 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (3 puan) sordu

Hanımlar merhaba. 20+4 ten selamlar. İlk gebeliğim bu nedenle süreçle alakalı pek bilgiye sahip değilim. Son bir saattir felaket sıcaklık hissediyorum. Yaklaşık on dakika önce de önce göğüslerim kalındı daha sonra ilk sarı sonra renksiz kokusuz sıvı geldi. Sanıyorum bu gelen ilk sütüm. Ama internette ilk sütün doğumdan sonra geleceği yazıyor. Bu gelen şey nedir yardımcı olabilir misiniz? Daha önce bunu yaşayan var mı?

image

Gebelik haftası 20+4

3 Cevap

0 oy
14 Mayıs 2024 (226 puan) cevapladı

Memenizi hiç sıktınız mı ondanda olabilir ve Lohusalık döneminde ve hamileliğin son dönemlerinde meme başından sütsü akıntıların gelmesi normal olarak kabul edilmektedir.

-Reklam-
0 oy
14 Mayıs 2024 (535 puan) cevapladı
Bazı hamileliklerde süt erken gelebiliyor evet arkadaşımın da doğumdan 2 3 ay önce gelmeye başlamıştı doktoru hiç dokunmamasi gerektiğini erken doğumu tetikleyebilecegini soylemisti. 
0 oy
15 Mayıs 2024 (933 puan) cevapladı
Sakın sıkma cnm evet geliyor  normal yani korkma q. Hamileligimde aynı haftalarda geldi 2. Hamieleligjmdeee geldi şuan 3. Deyim 29 hafgalik bir şey yok ama geliyor endişelenme sıkma ve elleme o kendi kesiliyor sonra

İlgili bir soru bulunamadı


1,491,775 soru

24,376,477 cevap

348,365 kullanıcı

...