0 oy
166 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
kapalı
Hanımlar sizin aile hekiminiz de böyle vicdansız mı? sabahtan beri ağlıyorum cok zoruma gitti. İnsan gibi derdimi anlattım 1 hafta önce kanamam oldu 1 gece hastanede yattım iyilestim kan ve risk yok şükür. simdi de 2 gündür dişim ağrıyor halsizim 3 gün rapor verir misiniz dinleneyim dedim. Bana kadin dogumcundan alsan daha iyi olur bunun yasal sorumluluğu var dedi. Ben de bilincsiz bir insan degilim ilac ya da tedavi istemiyorum sadece istirahat raporu istiyorum sırf rapor icin doktoruma niye gideyim dedim. ilac istesem haklısınız dedim. Bilincli olsan benimle polemiğe girmezsin yaptığım işi küçümsüyorsun dedi daha fazla uzatmak istemedim tamam teşekkür ederim deyip çıktım odasından. Gercekten anlam veremedim ben niye rapor almak icin taa ilceye doktora gidip bir de 715 lira muayene ücreti verip saatlerce bana sira gelmesini bekleyeyim bu halsizlikle ağrıyla? doktoruma cumartesi gittim ama calisma günlerim olmadığı icin rapor boşuna gitmesin rapor hakkım ölmesin diye rapor almamistim aile hekimimden alirim diye. Ne demek istedi simdi bu kadin rapor verirse benim basima birşey gelirse sorumluluk onda mi olmus olacak? Oysa benim otele tatile giden arkadaşıma sorgusuz sualsiz rapor verdi benim sucum dürüstlük mü? Kadin kadının hele de hamile kadının hayatini niye zorlaştırır? 
Gebelik haftası 27
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(1 puan)
Bende çoğul geleyim banada kadın doğum rapor vermedi 

Perinatolojiye gönderdi beni rapor için 
(16 puan)
Siz nicin istemiştiniz?  Ben sadece dinlenmek icin istedim dişim ağrıdığı  ve halsiz oldugum icin gittim diş hastanesi verdi verilemeyecek bir sey olsa onlar da kadın dogumcuya git derlerdi önceki gebeligimde de aile hekimimden rapor aldım sorun olmadı  o yüzden tavrı bana anlamsız geldi bilemiyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,116 göst.
0 oy
18 cevap 1,679 göst.
10 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Best87 (7 puan) sordu

653,211 soru

3,436,034 cevap

4,269,440 yorum

184,607 üye

...