0 oy
112 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (600 puan)
Kızlar benim 2 gun önce karnım çok sertleşti aniden şimdiye kadar da devam ediyor normal mi sizin de oyle oluyor mu çok rahatsızım yaa dokunamiyorum resmen
Gebelik haftası 15

1 cevap

0 oy
(225 puan)
Kasılma oluyodur muhtemelen. Doktora söylerseniz magnezyum başlayacaktır. Benim de 16 haftadan itibaren devam ediyor. Günde 2 kez magnezyum içiyorum. Riske atmayın ama doktorunuza bşran önce söyleyin.
(600 puan)
Randevu almisim 16 gün daha var  en son3 hafta önce gitmiştim doktor ilaç yazdı ben almadım çünkü ilaç kullanmayı sevmiyorum içince midem çok bulanıyor kulanmasam bebeğe bişey olur mu
(225 puan)
Ne ilaç yazdığını bilmiyorum ama magnezyumsa mutlaka alın. Kasılmaları rahatlatır. Yani ne olacağını bilemezsiniz, bişey olmaz deriz kasılmalar rahim açılmasına folayısıyla düşüğe bile sebep olabilir. Çoğu kişi sevmiyor ilaç kullanmayı ama bebeklerin ihtiyaçları için takviye almamız gerekiyor. Sonrasında pişmanlık yaşamanızı istemem.
(225 puan)
Ne ilaç yazdığını bilmiyorum ama magnezyumsa mutlaka alın. Kasılmaları rahatlatır. Yani ne olacağını bilemezsiniz, bişey olmaz deriz kasılmalar rahim açılmasına dolayısıyla düşüğe bile sebep olabilir. Çoğu kişi sevmiyor ilaç kullanmayı ama bebeklerin ihtiyaçları için takviye almamız gerekiyor. Sonrasında pişmanlık yaşamanızı istemem.
(600 puan)
Haklısınız vallah kontrole gittiğimde ne gerekiyorsa kulanacam ilaç
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

671,485 soru

3,510,274 cevap

4,368,466 yorum

189,134 üye

...