0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (256 puan)
Normalde Prilam ilacı her gece 2 tane aliyorum, 2 tane içtiğimi unuttum 1 tane daha içtim fazladan birşey olurmu.
Gebelik haftası 27

1 cevap

0 oy
(33 puan)
Canım benim de aynı oldu geçen gün gece yatmadan önce içtim 2 tane sabah da aç karnına kan ilacı ile vitamini içeyim derken iki tane daha prilam içtim uyku sersemi kafam da dalgindi biraz eyvah dedim ama içmiş de bulundum bı akraba vardı bizim acil servis Dr arayıp sordum hemen elim ayağım titredi oda korkma bişey olmaz günde 6 tane falan icilebiliyor o dedi içim rahatladı ama sen bir Dr sor istersen gene için rahat olsun diye 
(256 puan)
Günde 3 tane içebilinirmis eşim ambulans şoförü o sordu şükür için bir nebze rahatladı. Dalgınlık çok kötü birşey Allah esirgesin.
(363 puan)
Ay bu hamilelik insanı iyice unutkan bunak bi şey yapıyor ya prilam günde 6 nereye kadar içilebilir 3 den sorun olmaz bende önceden kullanıyordum ama 16 da bırakmştm sizin haftanız baya da büyümüş neden bulantınız geçmedi acaba çok zor kusmak bi an önce rahatlarsınız inşallah bende bi kere sabah kan ilacı diye vitamin ilacımı içmiştim saatlerce midem ağrıdı bi kerede içtiğimi unutup antibiyotik iki kere içmiştim bir akşamda ama çok şükür doktoru hemen aradım bi şey olmaz demişti unutkanlık çok zor :)
(256 puan)
İlacı tam kestim diyorum 1 gün birşey olmuyor daha sonrasında bulantim oluyor bende anlamadım neden geçmedi. Bebek çok hareketli oluyor bazen midem çok karışıyor yukarıya vuruyor kendini hanım efendi. Kız bebislerde mide bulantısı çok oluyor diyorlar sanırım onla da alakalı olabilir diye düşünüyorum lakin ilacı birakmayi çok istiyorum bu son kutu olur inşallah daha almak istemiyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

654,630 soru

3,441,339 cevap

4,275,186 yorum

184,946 üye

...