0 oy
364 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (49 puan)
kapalı
hanimlar merhaba ben ocak 1 dogum yaptim ( sezeryan ) ilk dogumum normaldi ikinci dogum sezeryan oldu ben ilk dogumumda 8 ay adet gormedim sonra oldum ikinci dogumumda 4 nisanda gordum daha gormedim bebegim cok kucuk gebeligi hic istemiyorum suan test yaptjm gecen hafta negatif cikti bu aksam gene yaptim negatif cikti ama hala adet olamiyorum iliski esnasinda bisey oldumu emin degilim korunuyorduk cunku sizce gebemiyim acaba ya gebe olsam bile testte cikmasj gerekmiyormuydu cok gecmis cunku adetimin ustunden gec döllenme desek bile testte cikmazmiydi simdiye kadar 
Gebelik haftası 0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(940 puan)
Benim bir tane yengem var doğumdan 1 sene sonra adet oluyor yada 1 buçuk sene sonra ondada korunmuyormuş yani dediği kadarıyla bebek emzirdigi için kalmiyormus doktor demiş.

Bir doktora gidin isterseniz emin olmanız için . Bende 2 sene önce 1 düşük yaptım birkaç defa hastalandım ondan sonra 2 ay boyunca hastalanmadim gebelikten şüphelendim test yaptım evde negatif çıktı. Ama hep hastaydım oturacak halim yoktu bile hep uzanıyordum gözüm kapanıyordu. Hastaneye gittim kan vermistim gebelik yoktu doktor 2 paket serum verdi öyle kendime geldim öyle enerjik olmuştum.

Siz yinede ne olur ne olmaz diye bi kan verin emin olmak için 
-Reklam-
0 oy
(156 puan)
Korunurken kaldım normal doğum yptim 17 Aralık'ta kızım ,5 aylık 14 haftalık gebeyim . 
0 oy
(168 puan)
Canım kan vereceksin en rahatlatıcı yöntem yani. Böyle düşünene kdr 

654,595 soru

3,441,154 cevap

4,274,937 yorum

184,937 üye

...