0 oy
163 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (89 puan)

Merhabalar hanimlar. Yaklasik 13 gundur adet olamiyorum. Cok fazla akintim var. Emziriyorum bebegim 26 aylik. 4 aydir duzenli oluyordum bu ay gecikme yasadim. Gebelikten suphelendim her zaman 0.100 olan degerim bu kez 0.200 cikti. Evet, sonuc negatif. Adet olamadigim icin diger degerlerime de bakildi. Hepsi normal deger gozukuyor. Sebebi emzirmeyle alakali olabilir mi? Adet sokturucu emzirirken kullanılabilir mi? 

image

image

BETA degerin yukselme ihtimali var midir ? 

Gebelik haftası 0

2 Cevap

0 oy
(306 puan)
Benimde başıma geldi emziren annelerde adet duzensizligi oluyormuş ben doğumdan 4ay sonra adet görmeye başladım günü gününe duzenliydi 7 ay falan sonra birden 10 gün 15 gün gecikmeler oldu gittiğimde böyle dedi doktor korkulacak bişey yok yani. Ama sonra yine adet olmadım bende emziriyorum düzensizlik normal diye umursamadım amaaaaaa korunurken hamile kalmışım bu sefer :)) supriz yumurtam 22 haftalik
(89 puan)
Hayirli olsun. SAGLIKLA KUCAGINIZA ALIN INSALLAH  betaniz ne zaman yükselmeye başladı. GERCI O.200 YUKSELMESI BİRAZ ZOR GEC DÖLLENME OLSA BELKI AMA.
(306 puan)
Ben 7 haftalikti öğrendiğimde beta 73150 idi keseyi kalp atışını hepsini bir gördüm o yüzden bişey diyemiycem
-Reklam-
0 oy
(649 puan)
Canım gebeliğin yoksa, bebeğinin de yaşı meme bırakma yaşına yaklaşmışken bıraktırmaya başla istersen adetin düzene girsin. Benimde tam tersiydi 17 gün kanamam durmadı. Emzirirken doğum kontrol ilacı kullanıyordum farklı bir hormon içeren ve bebeği etkilemeyen kanama durmayınca doktor memeden kes ilacı değiştir diyip başka ilaca başlatmıştı apar topar memeden kestim 2 yaşına bir hafta vardı. Ama emziriken ilaç içilebilir mi diye doktoruna danış.
(89 puan)
Evet o dertten muzdaribim zaten bir turlu biraktiramadim cok bağımlı kendisi bir gun tam biraktim gogsumde cok fazla agri oldu. Bebeğim de cok aglayinca vazgectim. Yavas yavas gunduz kestim zorla oyaliyorum ama gece cok zor. Simdi sadece gece 1 kere veriyorum ama insallah onu da birakacagiz :( Hicbir ilac kullanamiyorum bu yuzden zaten:((((
(649 puan)
Canım benimde bıraktırdıktan sonra göğsüm taş gibi oldu süt birikti içinde pompa ile sağdım bir kere bir daha da olmadı. İki sene ihtiyaç duymadığım pompayı memeden keserken aldım. Sende öyle yapabilirsin. Biriken sütü bir kere boşaltırsın rahatlatır.

654,988 soru

3,442,705 cevap

4,276,867 yorum

185,061 üye

...