0 oy
134 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (140 puan)
Kaybetigim bebeğim çok hareketliydi  şuan tekarar hamileydim    3 gündür harketi   çok az damar gibi hissediyorum oda zorla tatlı bişeyler yiyorum yada dürtüyorum  bazen emin bile değilim tekme attığına damarmi acaba    çünkü 3 gün önce sert tekmeleri vardi hissediyordum acaba  eşim geldiğinde acile gitmeli miyim  yoksa şuan bu harketler normal mi 
Gebelik haftası 19+5

2 Cevap

0 oy
(638 puan)
Canım önceden hareketleri daha net hissederken şimdi azalma olduysa bir kontrol ettir istersen için rahat etsin. 
(140 puan)
Eşim gececi gece gelsin  gidim ne olur ne olmaz  içim rahat etmiyor  stres yapıyorum
(638 puan)
Dün benimde bebeğim hareketsizdi ki normalde çok hareket eden bir bebek bende çok korktum sağlık ocağına gidecektim sabah devam etseydi orada da kalp atışını kontrol ediyorlar diye. Ama hareketleri normale dönünce rahatladım. İnşallah sizinde normale döner ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
(140 puan)
Amin inşallah Allah razı olsun.  Gidim acile inslalah bakarlar. Eşim bekliyorum ben giderim ama serkajim var bana atabus dolmuş yasak ayakta çok durmam o yüzden eşimi bekliyorum stres yapiyirum inslalah bebeğim iyidir .  
-Reklam-
0 oy
(80 puan)
Aynı haftadayız ben ayaktayken hissetmiyorum ama uzanınca özellikle sabahları uyandığımda net hissediyorum. Ama söylediğiniz gibi 2 gündür ben de net hissedemiyordum. 2 saattir net hissediyorum çok şükür öyle set vuruşlar değil küçük olduğu için  hafif vuruşlar ve kayma oluyor  İnşallah  sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
(140 puan)
Amin inşallah Allah razı olsun    inslalah   ben emin olamıyorum bağırsak mi bebek mi  stres yapiyirum acaba ondan mı bilmiyorum rabim evlatla sinmasin   insalalh sağ salim aliriz kucağımıza
(80 puan)
Amin inşallah.

İlgili sorular

654,737 soru

3,441,750 cevap

4,275,756 yorum

184,982 üye

...