0 oy
162 göst.
Doğum kategorisinde (81 puan)
Kızlar merhaba 38 haftaya bugün girdim. Üç gündür dört saat beş saat arayla rahimde özellikle sol tarafta şiddetli sancı kasılma gibi ağrı oluyor. Damarlarım çekiliyor resmen belime vuruyor. Bu doğum belirtisi mi oluyor? Ne nişan ne de suyum geldi. Sadece bu şekilde sancı oluyor bazen gün içerisinde sıklaşabiliyor iki saate bir de olabiliyor. İlk gebeliğim olduğu için bilemiyorum ben. Yardımcı olabilir misiniz? 
Gebelik haftası 38

6 Cevap

0 oy
(62 puan)
Post yukarı çıksn bende burda beklim aynı hafta aynı sorunlar benimde vajina içi ağrı yapıyor. sendede oluyormu abla 
(81 puan)
Evet canım rahim içi sol taraf damarlarım çekiliyor sanki ama böyle bir acı yok
-Reklam-
0 oy
(120 puan)
canım doğum ağrısı 5dk da 1 e inince doğum ağrısı oluyor çok ağrın olması gerekiyor yerinde duramıyorsun  nefesini kesiyor ozaman doğum sancısı olmuş oluyor
(81 puan)
Kaslarım damarlarım çekiliyor sanki belime vuruyor ağrı ama hep rahim içinde oluyor
0 oy
(87 puan)
Ağrı tek taraflı olmuyor genelde. Hafif adet sancısıyla başlamıştı benimkisi gece 3 te. Ama yanı zamanda düzenliydi 8-9 dk da bir ağrı geliyor gidiyordu. Tuvalete gittim kan geldi ama nasıl desem öyle ped doldurucak şekilde değil. Ama peçete ıslatıcak şekilde. Sonra kan kesildi. Sancılarım 6-dk da bir oldu. Hastaneye gittim sabah 6 da. 2 cm açıklık vardı.
0 oy
(110 puan)
Aynı şikayetlerle doktora gittim yürüyemiyordum bile nst ye girdim hiç sancin yok dedi
0 oy
(29 puan)
5 saat ara ile diyebiliyorsaniz duzenli kasilmalariniz ve acilmaniz var muhtemelen. Doğum boyle boyle yaklaşıyor dogum sancısı ne yaparsanız yapın geçmez yattiginiz da oturduğunuz da hep ağrır ve sizi rahatsiz eder ve duzenli olur hurma yiyin doğumu kolaylaştırır doktorum 36 dan itibaren bana hep hurma ye demisti. Sizede tavsiye ederim. Yatmayın o sancılar sırasında dolaşın derin nefes alın burundan al ağızdan ver. Bu nefesler sancilarinizda size yardımcı olacak rahatladiginizi hissedeceksiniz zaten. Ben 1 saat bu sekilde dolasmistim sanci ile derin nefes ile evde döndüm durdum. 1 saatte hastahaneye yol gittim. Korkmayın. Hastahaneye gidip erkenden suni almak istemedim ozaman daha zor oluyor cunku. Bu yüzden hep yürüdüm. Rahat bir doğumunuz olur insallah. Saglikla yavrunuzu kucağınıza almanız dileğim ile.
0 oy
(29 puan)
Buarada nişan veya su gelecek diye beklemeyin bunlar herkezde olmaz ve suyunuz da gelmesin onceden zaten ki kolay bir doğumunuz olsun. Bende ilk gebeligimde nişan bekledim ama herkeste olmuyormus. Zaten tuvalete bile çıktığınızda farketmeden o nişani atabilirsiniz. Rahim agzini tıkayan mukus tabakasidir nişan acilma ile duser gider anlamayabilirsiniz onu. Sadece duzenli kasılmalar ve sancı tek başına dogumun habercisidir.

İlgili bir soru bulunamadı

655,738 soru

3,445,556 cevap

4,280,258 yorum

185,270 üye

...