0 oy
79 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (161 puan)
Kizlar ikinci tüp bebeğe baslicam doktor önerisi bakıyorum bahcecis düşündüm yorumlara baktım ticarethane diyorlar adım başı para istiyolar muahatap olcagin insan olmuyir vs diye görünce soğudum zaten bı sürü para döküp rezil olmak istemiyorum.

Doktor konusunda kararsız kaldım nereye gıdım diye var mı önereceginiz bir yer 

2 Cevap

0 oy
(53 puan)
Ben bahçecinin bursa daki şubesine gittim. Disarida 4 denemeden sonra 5 ye oraya gittim. Tutmadı 6. Denemeyi de orsa yaptık. Simdi cok şükür 31 haftalık olduk. Doktorum cok iyi cok ilgili ve çok bilgiliydi . Her konuda beni aydınlattı. Fiyat konusuna gelince en başında söylüyorlar zaten ilaçlar hariç ne kadar ödeme yapman gerektiğini fazladan da ücret istemediler hic. Ben Bursa'daki şubesinden doktorundan hemşiresine memnundum. Istanbul şubesi nasıl bilemem tabi. Hayırlısı olsun inşallah sizin için, güzel haberlerinizi alırız. 
(161 puan)
Bende oraya randevu aldım görüşme için YouTube yorumlara baktım bırkac kişi kötü yorum yapmış görünce kararsız kaldım maşallah siz pes etmemissiniz aynı yerde devam etmişsiniz ilkini ben acıbadem yaptım şimdi orada yapmiyalim diyoruz farklı yer olsun iyi olsun birde ama herşey nasip sağlıcakla almayı nasip etsin rabbim
-Reklam-
0 oy
(37 puan)
Ben Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl hastanesinden yaptırdim. Özel hastane. Ordaki tek doktor Murat keskin zaten. Gecen sene ağustosta yaptım tutmadı dondurulmuş embriyolarim vardı ikinciyi kasım da yaptım çok şükür 30 haftalık olduk. İlk muayene ücretsizdi detaylı fiyat bilgisi de verdiler ilaçları ister ordan ister kendiniz alın dediler. Tanıdık eczane olduğu için kendimiz aldık. İlk başlangıçta ödemenin bi kısmını yaptık diger kalanı da transfer günü verdik. yapılan ödeme dışında hiç para ödemedik kaç defa muayene olduysam. İkinci transfer içinde aynısı oldu 1 ay boyunca haftada bir gittim Rahim duvarı kalınlasmadigi için o ay transfer olmadı ama yine de muayene ücreti ödemedim. Doktorumdan cok memnunum araştırın derim. Uzun yazdım ama bende bu yollardan geçtiğim için faydamın dokunmasını isterim :) 
(161 puan)
Allah razı olsun canım araştırın onuda arastirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
8 cevap 168 göst.
17 Ağustos 2022 Tüp Bebek kategorisinde Bsrrrrrr (333 puan) sordu
0 oy
1 cevap 176 göst.
+1 oy
9 cevap 256 göst.

671,452 soru

3,510,161 cevap

4,368,293 yorum

189,128 üye

...