0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Arkadaşlar doktorum ayrıntılı ultrason da bebegimin burun kemiginin kisa olduğunu soyledi fetal dna testi yaptım yaptiran temiz çıkan varmi lütfen yazın çok kötüyüm 
Gebelik haftası 21

4 Cevap

0 oy
(106 puan)
Canım benim bebeğimin kalp kapakcığı delik demişti buda down sendrom belirtisi olduğunu demişti bizde fetal dna yaptırdık sonuç bir haftada çıktı  çok şükür temiz geldi. Bak Canım down sendurum olması için tek bulgu yeterli değil 4 bulgu olması gerekliymiş benim bedenimde tek bulgu vardı sadece kalp kapakcığı delikti sizinkide sadece tek bulgu Allah'ım tüm annelerin bebekleri sağ salim kulaklarına alırlar. 
(1 puan)
Ay içimi ferahlattiniz çok saolun inşallah benim sonucunda temiz çıkar alalım büyüktür
(106 puan)
Emin olun temiz çıkacak sizi çok iyi anlıyorum dediğim gibi tek bulgu yeterli değil kendinizi üzmeyin bende o yoldan geçtim içiniz rahat olsun.
(1 puan)
Allah razı olsun alalhim bizi evlatlarımıza sinamasin
Çok zor
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
Canım bize de ense kalınlığı çok fazla demisti. Bizde yaptırdık 11 günde geldi sonuç, temiz çıktı. Zaten testi yapan adam yuzde 90 temiz çıkıyor dedi. Sen içini ferah tut bol bol dua et. Bak gör temiz çıkacak Allahın izniyle
(1 puan)
Amin inşallah ağlamaktan gözlerim sisti  allahim yardimcimiz olsun evlatlarımızinda inşallah
(610 puan)
Gamze ense kalınlığına 12. Haftada bakıp mı kalın dedi?
0 oy
(610 puan)
Cnm öncelikle inşallah sonucun temiz çıkar. Burun ve ense kalınlığına 12. Hafta ikili testte bakmamışmıydı doktor?
0 oy
(641 puan)
Canım daha dün akşam arkadaşımla sohbet ederken kız kardeşinden bahsetti. Kaç doktora gittilerse yüzde yetmiş down sendromu demişler. Ensesi kalın, burun kemiği oluşmamış, bağırsakta birşey var demişler. Aldır bu bebeği demiş doktorlar. Test filan yaptırmamış kabullenmiş. Sonuç sapasağlam bir bebeği var. Sen içini ferah tut. Yapılan o görüntülemeler yanlış olabiliyor. Benimde ikili testim yüksek çıktı iki kere detaylıya girdim sağlıklı görüyor dedi. İnşallah senin test sonuçlarında temiz çıkar. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
0 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.

654,827 soru

3,442,055 cevap

4,276,121 yorum

185,004 üye

...