0 oy
179 göst.
28 Mayıs 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan) sordu
Merhaba, gebelikte 7.haftaya girdim girdim sayılır. Ama hiç bulantım yok sizce normal mi?

Ve 3 gündür sadece 5 er damla kadar kanamam oluyor 

Bu da normal mi acaba ? Sizlerde de oldu mu?

Çok teşekkürler 
Gebelik haftası 7

2 Cevap

0 oy
28 Mayıs 2024 (2,569 puan) cevapladı
Bulantı için öncelikle şunu diyim hiç baslamayadabilir ya da ilerleyen haftalarda başlayabilir kişiden kişiye değişen bir durum herkesde bulantı olma şartı yok ve inşallah da hiç olmaz ilk gebeligimde 16. Haftamda bitti şuan ikinci gebeliğim 22+5 ama hala çekiyorum mide bulantısından.

Kanama içinde şunu diyebilirim ister bir damla ister çok ister az ister hiç denilecek kadar gelsin miktarının önemi yok her şekilde doktora görünmek gerekir. Kanama için yani kim ne dese yalan olur birinde bir damla gelir sorunu olur birinde 5 damla gelir sorunu olmaz vs yani her şekilde doktor kontrolü gerekir.

Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah 
28 Mayıs 2024 (24 puan) yorumladı
Çok teşekkür ediyorum rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşlh
28 Mayıs 2024 (2,569 puan) yorumladı
Aminn
-Reklam-
0 oy
28 Mayıs 2024 (2,117 puan) cevapladı
Bende de kusma bulanma sadece bir hafta oldu sonra geçti ama hayır kanaman normal değil, çabuk acile gitmen gerekiyor. Bu bir yerleşme kanaması da olabilir, başka durumlar da olabilir tehlikeye atma 3 gün de uzun bi süre, hemen bi git baksınlar neden böyle.
28 Mayıs 2024 (2,117 puan) yorumladı
Canlı kırmızı renk ise, durma acile git ama koyu kahverengi durumda ise eşin yada kendine arkadaş bul öyle git. İhmal etme bu durumu olur mu, 20. Haftam da iğne ucu kadar kahverengi lekem geldi diye bir sürü önlem aldılar.

1,489,256 soru

24,341,623 cevap

346,077 kullanıcı

...