0 oy
164 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (43 puan)
kapalı
Ben şimdi 40+6 oldum  doktor bana 41 haftalık olursan sana suni sancı vermeliler dedi ve bu pazartesi günü son günüm ben ne yapacağımı bilmiyorum en son otrasiyonda bebek gelişimi 38 haftalık gibi iki hafta geride bu benim ilk gebeligim korkuyorum bebegime birşey olacak diye bunu yaşayan anneler var mı yada suni sancı ile dogurman var mı 
Gebelik haftası 40 +6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(884 puan)
Öncelikle herşey olacağına varır, bunun bilincinde ol ve stres yapma. Bebeğin doğum kanalına girmiş mi biliyo musun
(43 puan)
Bilmiyorum doktor bakmadı
-Reklam-
0 oy
(1,389 puan)
Canım doktorlar bebeği de seni de riske atacak birşey yapmazlar bundan emin olabilirsin. Suni sancı korkulacak birşey değil senin kendi sancını ve açılmanı harekete geçirmek için verilen birşey. Benimde 5 yıl önce ilk doğumumdu hiç bir bilgim yoktu suyum geldi bebek aşağı inmemişti, sancım yoktu, açılmam yoktu suni vermişler. Serumdaymış anlamadım bile suni verdiklerini suniyi kapadık kendi sancını çekiyorsun diyince öğrendim. Çok şükür sağlıkla normal doğumla aldım kucağıma yavrumu. Seninde bebeğin kendiliğinden gelmezse suni verir normal doğumu beklerler ama baktılar ki normal olmayacak sezeryanla alırlar yavrunu. Hiç korkma içini ferah tut. Rabbim kimseyi doğum yolunda yalnız bırakmaz.

667,230 soru

3,493,993 cevap

4,345,363 yorum

188,188 üye

...