0 oy
90 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
kapalı
Dün gece pembe silik kanamam oldu sonra kahverengine döndü.  19+1 im şuan.  Doktor kan ve idrar tahlili yaptı bir şey bulamadı. Ultrasondan bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi. Progestan yazıp gönderdi. Şuan idrarda az silik kahverengilik var korkma sonu bu bir şey olmaz dediler korkuyorum ilk gebeliğim.  Bunu yaşayan, bilgisi olan var mı?
Gebelik haftası 19+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(40 puan)
Benim ilk dönemler parça şeklinde bir şeyler gelmişti üstüne kahverengi akıntı kanla kaırısıktı acıle gıttım dıger gün de kendi doktoruma bebekte bır sıkıntı olmadığını soyledı stresten kaynaklı kesenın etrafında kasılma var demişti o dönem zor seyler yaşıyordum bebegımın sabretmesı zaten mucızeydı şuan bır sorun yok şükür dogumum belkı yarın olabılır ama hemen herşeyden birşey olmuyor bazen vücuttan atılması gereken şeyler atılıyor bende bır kez olmuştu bahsettiğim ama Doktorum bana kaç kez oldu kaç gündür var falan dedı normalmıs yani olabiliyormuş ama mesela kontorllerın ayda bır seklındedır şuan dıye düşünüyorum acele etmeden gittiğinde bır danıs doktoruna zaten bır sorun yok dedıyse yoktur 
(5 puan)
Çok teşekkür ederim.
Allah sağ salim kucağına aldirsin inşallah
-Reklam-

655,891 soru

3,446,048 cevap

4,280,939 yorum

185,299 üye

...