0 oy
114 göst.
Doğum kategorisinde (5 puan)
Konya şehir hastanesi doğum yapan varmı nasıl oluyor odası doğumhanesi bilgi alabilirmiyim.

7 Cevap

0 oy
(77 puan)
Ben de burda durayım ben de merak ediyorum kararsızım Beyhekime mı gideyim şehir Hastahanesine mi diye
-Reklam-
0 oy
(184 puan)
Bir kaç kişiden duydum çok ilgisiz diyorlar dogumhaneye stajyer öğrencileri sokuyorlarmıs bir arkadaşımın bebeği o hastanede öldü doktorların ihmarkarlığı yüzünden benimkide 9 haftalık oraya muayene olmuştum şimdi ne yapacağım bilmiyorum 
0 oy
(141 puan)
Ben 2022 yılında doğum yaptım. Çok ilgililerdi. Ebem falan saçımı okşamıştı hiç unutmam. Odaları tek kişilik yani benim odam öyleydi. Doğumhanede banyo var pilates topu vs. var. Ben erken doğum yapmıştım 31 haftayken belki o yüzden ilgi fazladır bilmiyorum ama genel olarak çok memnun kaldım. Annemi yanıma aldılar sancı çekerken. Üzerimi annem giydirdi ona müsaade ettiler. Tecrübem böyle :) 
0 oy
(29 puan)
2 ay önce ben yaptım.Odam tek kişilikti sancı çekerken annem yanımdaydı annem çıktı eşim vardı pilates topu banyosu ve sıcak suyu mevcuttu. İlk şancı çekerkwn başka odadaydim açılmam neredeyse 8 olunca doğum olacak odaya gönderdiler beni.Esim hep yanımdaydı bu süreçte taki doğum olacak dediler ve o şekilde çıkardılar.Ebeler hemşireler gayet ilgili ve sorularınıza cevap veriyorlardi.Ve ben sürekli açılmama baktırmak için 1 saatten 1 saate çağırdım yani o şekilde bile hep geldiler baktılar güzellikle ilgi gösterdiler.Dogum yaptıktan sonra sizi hasta bakıcılar giydiriyor ve eşinizi çağırıyorlar odaya biraz bebekle ve babayla vakit geçiriyorsunuz odada sonra normal odaya alıyorlar ve refakatçiniz bayan olması gerekiyor dendi bana o sebeple annem kaldı.
0 oy
(1 puan)
Ben de konyaliyim.  Şehir Hastanesi'nde yapmayı düşünüyorum daha önce Ali belviranlida kontrollerime gidiyordum ilgisizdi . Şehir Hastanesi'ne geldim sonra ilgili doktorlar. 

 Dogumumu da orda yapmayı düşünüyorum.  
0 oy
(273 puan)

Gidip de sakına sakın 15 temmuz hastanesinde doğum yapmayın ora da doğum yapan arkadaşlara allah bin sabır versin benim arkadaşım doğum yaptı bizzat yanındaydım hiç ilgilenmedi ler kızın açılması vardı ama yok dediler en son wc ye gitti ve çocuğun kafası dışarıdaydı yatağa kaldırdım hemşireleri çağırdım kız sancısı var normal bir şeyken hemşire ne bağırıyon işinizi yapıyoruz abartma deyip arkadaşımın kafasına vurup bayıltmıştı orda o kadının burnundan getirmiştim diyeceğim kesinlikle orda doğum yapmayın... :angry::angry::angry:

0 oy
(696 puan)
Valla ben konya beysehirde hastanesinde dogum yaptim nasip olursa iki ay sonra zamanim gelince gene orda yapicam baska hastaneleri hic bilmem

668,491 soru

3,499,307 cevap

4,352,934 yorum

188,520 üye

...