0 oy
128 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
kapalı
Kızlar gebelik testi yaptım üç tane gözle görülür şekilde çizgi var. Dün tok karnına kan testi verdim . Gebelik gözükmedi. Adetime 10 gün var . Sizce hamilelik var mıdır. Gebelik olmasa hiç çizgi çıkmaz diye biliyorum gözle görülür şekilde çizgi var testlerde
Gebelik haftası 0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(1,558 puan)
Beta kaç çıktı,adetinize daha 10 gün varmış bu kadar erken çıkmaz ki gebelik olmuş olsada daha yeni yumurtlama geçmiştir,testi atın bakalım Bi,kuruma çizgisi olabilir yanıltma olabilir çünkü önce kana karışır hamilelik sonra idrar, olsaydı gebelik azda olsa kanda belli olurdu test sizi yanıltmasın ve gününüzü bekleyin şuan test yapmak için kan vermek için çok çok erken.
-Reklam-
0 oy
(976 puan)
En son 10 Mayıs'ta olmuşsunuz adet daha adet gününüze nasıl 10 var anlamadım 35 günde birmi adet dongunuz şuan 25 günde birse adet tarihiniz gelmiş testlerinize baktım bariz gozle görünür birşey yok ve adete 10 varsa bu testlerde gorunmeside imkansız erken gebelik testi almanız lazım oda en erken 5/6 gün kala çıkıyor kanda aç veya tok farketmez beta her şekilde varsa hamilelik çıkar. Muhtemelen kuruma çizgisi yada çok istediğiniz için göz yanılması olur adet tarihiniz geldiği gün kan verin varsa net ozmn çıkar 
0 oy
(123 puan)
Bende çift çizgi çıkmıstı ama kanda çıkmamıştı.bende adet 6 gün geçikince beta bakmıştım.ama seninnn daha bayaaa var.bence biraz daha bekle.daha çok erken gibi.

İlgili bir soru bulunamadı

669,467 soru

3,503,261 cevap

4,358,257 yorum

188,713 üye

...