0 oy
189 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
Şuan 29 haftalık gebeyim geçen hafta rutin muayeneme gittim ve doktorum bebeğimin başının aşağıda olduğunu ve rahim ağzının kısa olduğunu söyledi. Bu durum erken doğum yapmama sebep olabilirmiş. Sonra benim kasılmalarım ve ağrılarım oldu hastaneye gittik Allah'tan açılmam yoktu ama doktorum her an doğma ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne yaptırmam gerektiğini söyledi. Yatmam dinlenmem gerekiyormuş. Bunu yaşayıp erken doğum yapan var mı acaba ? 
Gebelik haftası 29+1

2 Cevap

0 oy
(35 puan)
Ve tabiki progestan başladı. Ağrılarımın olduğu gün kasılma önleyici serum iğne ve fitil de yaptılar. Taşınma aşamasında olduğumuz için ben uzun yola gitmekten vazgeçip ailemin yanında kalmaya karar verdim doğum yapana kadar 
-Reklam-
0 oy
(1,132 puan)
Ciğer geliştirici iğneyi kendi reçete mi yaptı yoksa biz ecz den alıp yaptırabilir miyiz ?
(35 puan)
Benim doktorum erken doğum yapma ihtimalimin yüksek olması ve ağrılarımın kasılmalarımın olmasından dolayı erken doğarsa en azından yaşama ihtimali yüksek olsun diye ciğerleri geliştirici iğne yaptırmamı söyledi ilk dozunu hastanede yaptılar ikinci dozunu da eczaneden eşim aldı yaptırdım ama siz direk isterseniz verirler mi onu bilemiyorum.

668,274 soru

3,498,215 cevap

4,351,306 yorum

188,455 üye

...