0 oy
251 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (31 puan)
yeniden kategorilendirildi
İlk bebeğime hamileyim yenidoğan için herkesin memnun kaldığı şeyler farklı ve kararsız kalıyorum bazı konularda tecrübeli anneler neler çok kullanışlıdır fikir verir misiniz acaba ? 
Gebelik haftası 29+1

4 Cevap

+1 oy
(10 puan)
Doğumunuz ağustos ayına denk gelıyor buyuk ıhtımalle oğlum hazıran ayında doğdu ve sadece 5 gun tulum gibi seyler giyebıldı hava cok sıcak oldugu ıcın. Bu yuzden cok fazla tulum uzun kollu kıyafetler almanızı tavsıye etmıyorum. Kısa kollu zıbın kısa bacaklı yazlık tulumlar alabılırsıniz. Bende agustos basında 2. Cocuguma dogum yapacagım nasıpse uzun giydirmeyı duşunmuyorum bebekler isilik oluyor 
-Reklam-
0 oy
(12 puan)
zıbın fazla al. tulum çok kullanışlı tulumlardan da fazla alabilirsin.
(31 puan)
Teşekkür ederim komple bi liste atma şansınız var mı acaba ?
(12 puan)
malesef elimde bir liste yok:( tulum aldığınızda küçük almayın. 0-3 ay arasında hele sakın almayın çünkü en fazla 1 ay giyebiliyor. 3-6 ay alın yenidoğan için. birde ayaklı ve kendinden eldivenli olsun tulumları. bu şekilde çok kullanışlı.
0 oy
(50 puan)

Bunlara bakabilirsiniz

image

image

image


0 oy
(569 puan)
Yaşadığın bölgeye göre alman gerekenler de değişiklik gösterecektir. Soğuk bir şehir mi sıcak bir şehir mi bebek yaz mı doğacak kış mı? Kışın doğacaksa evde klimamı kombi mi soba mı kullanıyosun. Adanada veya benzer illerde doğacak yaz bebeği için ilk üç ay için uzun kollu müslin tulumlar öneririm sonrasında yazlık tulumlara geçmelisin bence yoksa bebek pişik isilik vs olabilir. Ama erzurum vb soğuk yerlerde doğacak yaz bebeği bile olsa bence 6 ay uzun kollu tulum giymesi uygun olur. Patikli tulumlar çok güzel fakat bebek hemen büyüyor ve uzun boylu bir bebek olursa tulumların bacağı kısa kalıyo o yüzden 3-6 ay ve sonrası için patiksiz tulum al ayağına çorap giydirebilirsin. Dediğim gibi duruma göre tavsiyeler de çok değişiklik gösterecektir.

657,361 soru

3,452,326 cevap

4,288,688 yorum

185,660 üye

...